De ce a vrut să știe Megan Fox dacă iubitul ei a fost alăptat când era mic

Nu a fost deloc ușor pentru Machine Gun Kelly (32 de ani) să o cucerească pe frumoasa actriță Megan Fox (36 de ani)! Având standarde înalte, Megan și-a dorit să știe cât mai multe lucruri despre viitorul său iubit, inclusiv dacă acesta a fost alăptat când era mic de către mama lui. 

image

Cei doi s-au cunoscut în Puerto Rico, în timp ce filmau pentru „Midnight in the Switchgrass‟. După ce au fost zăriți de mai multe ori împreună, soțul lui Megan Fox, pe atunci, Brian Austin Green, a anunțat despărțirea de actriță, după aproape 10 ani de căsnicie. La scurt timp de la separare, Megan și Kelly și-au oficializat relația: „Am știut imediat că el este sufletul meu geamăn‟, spunea ea. 

Citește și: Este sănătos să bei sânge uman? Ce spun specialiștii despre gestul controversat făcut de Megan Fox și iubitul ei 

Ce criterii a trebuit să îndeplinească iubitul lui Megan Fox

Desigur, nu a fost totul atât de simplu pe cât pare! Pentru a o cuceri pe Megan Fox, rapperul Machine Gun Kelly a trebuit să îndeplinească mai multe criterii importante. La începutul relației, actrița a vrut să știe, mai ales, care este zodia lui, cât poartă la pantofi, care au fost poreclele sale, ce tip de cafea preferă și care sunt cărțile de benzi desenate preferate. Mai mult de atât, Megan a ținut cont și de un criteru special. 

De ce a vrut Megan Fox să știe dacă iubitul său a fost alăptat 

La începutul relației, Megan a insistat să afle dacă viitorul său iubit a fost alăptat de către mama lui, când era mic. De ce a vrut să afle acest lucru? 

Vezi și: Ce este Ayahuasca, băutura despre care Megan Fox și iubitul ei au zis că exorcizează unele lucruri din ei

Ei bine, actrița crede că acest crieriu „grozav‟ are legătură cu psihicul lui Kelly și cu temperamentul său. Conform unui studiu de specialitate, bebelușii care sunt alăptați de către mame devin adulți optimiști și mai puțin predispuși la anxietate, decât cei care nu au fost alăptați.

Să fie oare aceasta explicația de care a ținut cont și Megan!? 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg