VIDEO Cadoul incredibil cu care Dwayne Johnson şi-a emoţionat mama până la lacrimi

13 iunie 2022   Viață de vedetă

Fostul luptător profesionist devenit actor Dwayne Johnson i-a demonstrat mamei lui dragostea şi nu oricum, ci cumpărându-i un cadou la care ea nu se aştepta.

Dwayne Johnson a împărtășit cu cei 320 de milioane de admiratori ai lui de pe o reţea de socializare momentul special în care îşi surprinde mama. Actorul a postat câteva clipuri cu mama lui, Ata Johnson, în timp ce îi oferă cadoul lui: o nouă casă pe care i-a cumpărat-o apoi a mobilat­-o şi decorat-o special pentru ea.

„Te iubesc, mama!‟

Actorul a postat pe Instagram câteva clipuri în care îşi ia mama prin surprindere şi a lăsat mesajul: „Când eram copil, uram când mama plângea. Zilele astea, îi voi aduce cu bucurie lacrimi de bucurie. Mi-am surprins mama și i-am cumpărat o casă nouă”, a explicat el. „Mie și echipei mele de proiectare ne-au trebuit opt săptămâni să pregătim casa, pentru ca ea să-i poată trece pragul pentru prima dată. Tot ce a văzut era nou-nouț, o surpriză totală‟.

Vedeta din San Andreas a remarcat că a fost „destul de norocos să-i fi cumpărat câteva case de-a lungul anilor‟, dar a explicat că aceasta este specială: „Mamă, nu există sentiment mai frumos decât să te fac fericită. Bine ai venit acasă! Întotdeauna spun, dacă ai o mamă bună, atunci ai șansa să devii o ființă umană bună și grijulie. Să dăm cu toții mamelor noastre o îmbrăţişare mare de recunoștință în acest weekend și să le facem fericite‟, a continuat starul.

Citește și: Jennifer Lopez, despre mama ei, Guadalupe Rodríguez: „Am reuşit în showbiz pentru că mama a fost foarte strictă‟

A dedicat o cameră amintirilor

Într-un alt clip, Ata Johnson a putut fi văzută plâgând de bucurie în timp ce admira o cameră decorată la comandă, plină cu cele mai importante suveniruri din cariera fiului ei.

Vezi și: Gestul impresionant pe care l-a făcut Nicole Kidman la 17 ani. Voia să-şi ajute mama diagnosticată cu cancer

Fiul ei a mers până la a proiecta o cameră plină cu imagini cu străbunicii și ukulele mamei sale. A adăugat mesajul: „Am adus-o pe mama în noua ei cameră de familie, unde i-am așezat ukulelele de epocă pe perete și am reușit să scot la iveală imagini cu strămoșii noștri pe care ea nu le-a văzut de când era copilă şi creştea în Samoa‟.

Mai multe