VIDEO Adele a cumpărat conacul lui Stallone. Cu cât a scăzut actorul preţul iniţial?

Adele s-a instalat în conacul din Beverly Hills care i-a aparţinut actorului Sylvester Stallone de la care l-a achiziționat contra sumei de 58 de milioane de dolari.

image

Artista a confirmat că a cumpărat noua proprietate împreună de iubitul ei, Rich Paul. A postat fotografii pe rețelele de socializare în care cei doi apar în faţa imobilului de lux, cu cheile conacului.

Stallone i-a lăsat amintire o statuie proprie

Impresionanta proprietate are un spaţiu de locuit de 18.000 de metri pătraţi. Are 8 dormitoare, 12 băi, o casă de oaspeți cu 2 dormitoare, o sală de sport interioară, piscină, un studio de artă și un garaj cu spațiu pentru 8 mașini.

Chiar dacă Adele s-a mutat de curând, fostul proprietar pare să-i fi lăsat un obiect special, o statuie a lui Rocky, personajul de film care i-a adus faima lui Stallone. Statuia se află chiar la marginea piscinei, în aer liber. Actorul a spus că va lua statuia cu el, se pare că avea alte planuri.

Vezi și: Cum arată luxosul conac din Hollywood scos la vânzare de Justin Timberlake şi Jessica Biel. Costă „doar‟ 35 de milioane de dolari

Sylvester a încercat mult timp să vândă proprietatea

Inițial, în anul 2021, Stallone a scos la vânzare proprietatea din Beverly Hills pentru 110 de milioane de dolari. Apoi, a scăzut prețul la 80 de milioane de dolari în octombrie 2021, pentru că nu existau cumpărători. Adele a cumpărat-o pentru aproape jumătate din prețul cerut, mai precis 58 de milioane de dolari.

Noua proprietară din Beverly Hill se mândrește cu mulţi vecini celebri, precum Justin Bieber, Denzel Washington, Sofia Vergara și Dwayne Johnson.

Vezi și: Cele mai absurde achiziţii făcute de vedete: un tanc, duşuri cu vitamina C, un conac pentru câini

În ce-l priveşte pe Sylvester Stallone, actorul a cumpărat în 2021 o proprietate din Palm Beach, Florida cu 35 de milioane de dolari. Aceasta este reședința sa principală. Are peste 13.000 de metri pătrați spațiu de locuit, 7 dormitoare, 10 băi complete și 2 case de oaspeți.

FOTO: Instagram-crop/adele



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg