Dwayne Johnson, gelos pe Khloé Kardashian? Ce l-a făcut să ridice sprânceana

Dwayne Johnson, cunoscut și ca „The Rock‟ este unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, are o familie frumoasă și se bucură de notorietatea pe care franciza „Fast and Furious‟ i-a adus-o. Putem spune că nu ar avea de ce să fie gelos pe alte vedete, însă o membră din familia Kardashian i-a atras în mod special atenția. 

image

La finalul lunii aprilie, celebrul muzeu de ceară Madame Tussaud a făcut publică încă o figură de ceară, cea a lui Dwayne „The Rock‟ Johnson. De fapt, artiștii de la muzeul Madame Tussaud îi vor realiza alte trei statui noi, la Hollywood, New York și Orlando.  

Spre deosebire de alte figuri de ceară, cea mai nouă statuie a lui Dwayne, din Las Vegas, este extrem de precisă. Îi seamănă inclusiv la zâmbet și la cele mai mici detalii alte feței.

Inclusiv actorul a fost surprins să o vadă, la inaugurarea de pe 26 aprilie. Dwayne a fost prezent la eveniment, însă când și-a văzut statuia, a comparat-o imediat cu cea a lui Khloé Kardashian. 

Ce are Khloé Kardashian în plus

Când a văzut statuia lui Khloé Kardashian, Dwayne nu s-a putut abține și a realizat un filmuleț video, pe care l-a împărășit cu fanii pe contul său de Tik Tok.

În filmuleț, actorul a subliniat că statuia sa a fost pusă chiar lângă clona de ceară a lui Khloé Kardashian, dar un lucru l-a nemulțumit pe actor - aspectul fizic al lui Khloé.

Citește și: Familia Kardashian îşi face deja planuri de înmormântare. Ce pretenţii inedite au „divele‟

Dwayne a făcut o glumă și a spus că și-ar dori să aibă fesieri precum Khloé: „Putem să adăugăm puțin mai mult la…fesieri. Vreau fesieri ca aceștia!‟, a spus actorul. 

De asemenea, reacția lui Khloé Kardashian nu a întârziat să apară. Ea a postat pe Instagram, un mesaj în care a scris „Se pare că sunt într-o companie INCREDIBILĂ‟.

Silueta ei de ceară a fost inaugurată în anul 2018 și o întruchipează pe vedetă purtând un body din dantelă și blugi slim. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Tik Tok - The Rock Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg