Ce mai face Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

31 mai 2023   Viață de vedetă

După o perioadă agitată în lumina reflectoarelor, actrița Amber Heard (37 de ani) a decis să renunțe la Hollywood și să înceapă o altă viață într-o nouă țară.

Viața personală a lui Amber Heard a fost pe larg mediatizată, după ce aceasta s-a cuplat cu actorul Johnny Depp, în 2012, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary‟. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, însă relația lor s-a deteriorat rapid, iar Amber a cerut divorțul în 2016 și un ordin de restricție temporar împotriva lui Depp, acuzându-l de violență domestică.

Citește și: Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ! 

În urma despărțirii, ambii actori au făcut diverse acuzații unul împotriva celuilalt, iar luptele lor juridice au continuat și după divorț. De pildă, Johnny Depp a dat-o pe Amber în judecată, susținând că aceasta i-ar fi distrus reputația printr-un articol de opinie a unui ziar cunoscut, proces pe care actorul l-a și câștigat după multe etape: „Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte‟, a transmis atunci actrița din „Aquaman‟, care a luat și o decizie radicală în urma verdictului. 

Cum arată viața lui Amber Heard

După ce a pierdut procesul cu fostul soț, Amber Heard a decis să renunțe la Hollywood și să înceapă o viață nouă în Spania. Actrița, care și-a șters contul de Twitter și a renunțat la postările din social media, și-a dorit să își crească fiica de doi ani departe de agitația din America.

Prietena lui Amber a spus pentru „Daily Mail‟ că aceasta este fericită și se simte confortabil în Spania, deoarece știe limba: „Este bilingvă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de tot zgomotul (…), nu cred că se grăbește să se întoarcă la serviciu sau la Hollywood, dar probabil o va face când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit‟. 

Citește și: VIDEO. Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp - Amber Heard

Conform „Economic Times‟, actrița și-a vândut casa din California anul trecut și, de atunci, a petrecut o perioadă semnificativă de timp în Madrid. În trecut, Amber spunea cât de mult îi place Spania: „Iubesc atât de mult Spania. Sper să ajung să rămân aici, îmi place să trăiesc aici‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @amberheard 

Mai multe