Johnny Depp s-a însura la 20 de ani cu cea care l-a convins să se facă actor. Cine este prima doamnă Depp?

3 zzzzzzzzzzzz jpg jpeg

Înainte ca actriţa Amber Heard să intre în viaţa lui, starul din Piraţii din Caraibe a fost însurat cu Lori Anne Allison, o persoană deloc cunoscută dacă e să luăm în calcul iubitele celebre pe care le-a avut Johnny de-a lungul anilor – Vanesa Paradis şi Winona Ryder. Însă tocmai această anonimă a reuşit să-l facă faimos pe unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume.

La cât scandal au iscat căsnicia lui Depp cu Amber şi divorţul lor deloc amiabil, primul mariaj al actorului a trecut aproape neobservat. De fapt, foarte puţină lume ştie că starul hollywoodian a mai fost însurat. După ce a renunţat la liceu, Johnny a înfiinţat trupa The Kids, care ajunsese destul de importantă încât să cânte în deschiderea unor formaţii sau artişti precum Ramones, Iggy Pop, The Pretenders şi Talking Heads. Iar prin intermediul trupei sale a întâlnit-o Depp pe cea care i-a fost prima soţie. Lori era nimeni alta decât sora basistului din formaţia sa.

Când The Kids s-a mutat la Los Angeles, trupa s-a destrămat, însă singurul lucru pozitiv care a existat la acea vreme în viaţa lui Johnny era mariajul său cu Allison. Cei doi s-au căsătorit în 1983, în Florida de Sud, când el n-avea mai mult de 20 de ani, iar ea, 25, când au ajuns împreună la altar.

Când cei doi soţi se mutaseră în Los Angeles, Allison plănuia să înceapă o carieră muzicală împreună cu partenerul ei de viaţă, însă a trebuit să renunţe la planurile ei de-a deveni producător muzical atunci când a surzit parţial cu urechea stângă.

Vezi și VIDEO. Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp – Amber Heard

În momentul în care le-a fost clar amândurora că muzica nu era de ei, Lori Anne şi-a îndreptat interesul spre industria cinematografică şi a devenit makeup artist. Cu ajutorul prietenilor ei, Christina Applegate şi Adam Ant, Allison a început să primească de lucru în televiziune. În tot acest timp, soţul ei încerca să câştige bani făcând tot felul de lucruri deloc remarcabile. Tot ea a fost cea care l-a împrietenit pe Depp cu Nicolas Cage, iar actorul din Con Air, Avionul Condamnaţilor (1997) l-a determinat pe Johnny să încerce actoria. De fapt, Cage îi spunea fix aceleaşi lucruri pe care i le spunea şi soţia lui – de ce nu actoria?!

Cage şi Depp au devenit prieteni, iar Nicolas l-a trimis pe Johnny la un casting pentru filmul A Nightmare On Elm Street. „Am primit rolul. Încremenisem. Mi-au dat atâţia bani pentru o singură săptămână de lucru! A fost noroc chior, un accident! Am acceptat să joc în acel film doar pentru a-mi plăti chiria. Pur şi simplu, la acea vreme completam tot felul de formulare care să primesc job-uri neînsemnate”, a declarat Depp pentru Playboy.

„Nic Cage mi-a zis: «Ar trebui să încerci să devii un actor. Poate că eşti actor şi nici măcar nu-ţi dai seama de asta». Aşa că am început să joc şi a început să-mi placă, am zis să dau o şansă actoriei...”, a adăugat Johnny.

Din păcate, mariajul soţilor Depp nu s-a bucurat de succesul de care începuseră să se bucure carierele lor. Depp şi Allison s-au despărţit în 1985, după numai câţiva ani petrecuţi împreună. Divorţul lor n-a fost unul scandalos, având în vedere că Anne a păstrat numele fostului ei soţ şi-şi spune şi-n ziua de azi Lori Depp.

image

Allison a rămas makeup artist timp de câteva decenii întregi, iar, în 2015, şi-a lansat propria colecţie de produse cosmetice, denumită Serendeppity. În timpul ei liber, Lori are grijă de animale abandonate. Ea şi sora ei au publicat o carte, în 2016, despre celebrităţi şi căţeii lor, intitulată Gimme Shelter, iar fostul ei soţ, Johnny Depp, a fost cel care a scris prefaţa. Un mic gest de mulţumire pentru cea care l-a împins de la spate să încerce actoria!

image

Allison este singura doamnă Depp în momentul de faţă. Cea de-a doua soţie a actorului n-a vrut să păstreze numele lui, iar cu mama celor doi copii ai lui, Vanessa Paradis, Johnny nu s-a însurat niciodată, în ciuda relaţiei lor îndelungate. Cu toate că au fost căsătoriţi înainte de-a deveni un nume în domeniul lor de activitate, cei doi foşti soţi au rămas prieteni apropiaţi şi ea se numeşte doamna Depp chiar şi-n ziua de azi.

Vezi și De ce Johnny Depp alege personaje complicate şi nesigure? Cum a lucrat pentru rolul din „Mireasa moartă‟

Foto - Shutterstock, wikiodin.comRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg