Vedete care au spus că sunt bisexuale. Angelina nu s-a sfiit să recunoscă

Le știi din marile filme și seriale, însă cât de bine crezi că le cunoști? Aceste vedete și-au făcut curaj și au vorbit deschis despre orientarea lor sexuală. Așa că, iată cine sunt celebritățile care au recunoscut că sunt bisexuale! 

image

La Hollywood, există vedete care nu s-au ferit să discute despre viața lor personală. De pildă, actrița Amber Heard dezvăluia în anul 2010 că „a avut relații de succes‟ atât cu bărbați, cât și cu femei, informează „USMagazine‟. Și Billie Joe Armstrong a vorbit despre orientarea sa sexuală la începutul anilor ’90, deși 20 de ani mai târziu, el a spus într-un interviu pentru revista „Out‟ că acest subiect nu ar trebui să fie o preocupare pentru fanii lui. 

Citește și: Ce riscă Amber Heard dacă nu îi plătește lui Johnny Depp suma datorată 

De asemenea, Michelle Rodriguez, din „Fast and Furious‟, a afirmat că este interesată de ambele sexe: „Nu-mi pasă ce au de spus oamenii. Dar îmi dau seama de importanța de a avea curajul să trăiesc așa cum sunt și simt că mulți oameni nu au acest curaj‟, spunea ea pentru revista „Gray Star News‟, în anul 2014. 

Inclusiv Shay Mitchell, din serialul „Pretty Little Liars‟, a confirmed că este bisexuală, într-un videoclip postat pe TikTok, conform „TeenVogue‟. Modelul Emily Ratajkowski a susținut-o pe actriță, iar publicațiile internaționale, precum „Vogue‟, au speculat că și ea ar avea aceeași orientare sexuală. 

Megan Fox, Angelina Jolie și Fergie se află pe listă 

A fost căsătorită cu Brian Austin Green, iar acum se află într-o relație cu Machine Gun Kelly, însă Megan Fox recunoaște că este bisexuală „fără îndoială‟. Ea spunea pentru „Esquire‟: „Nu am nicio îndoială în mintea mea că nu aș fi bisexuală‟. „Dar sunt și ipocrită: nu m-aș întâlni niciodată cu o fată care este bisexuală, pentru că asta înseamnă că se culcă și cu bărbați, iar bărbații sunt atât de murdari, încât nu mi-aș dori niciodată să mă culc cu o fată care s-a culcat cu un bărbat‟, a continuat ea, conform „USMagazine‟.

Vezi și: De ce a vrut să știe Megan Fox dacă iubitul ei a fost alăptat când era mic 

Pe lista vedetelor care au recunoscut că sunt bisexuale se află și frumoasa Angelina Jolie. Ea a spus: „Am fost surprinsă când m-am trezit brusc având aceste sentimente pe care le-am avut întotdeauna pentru bărbați, dar aș vrea să sărut și să ating o femeie‟.

Închidem lista cu Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, care a recunoscut că este bisexuală când a mărturisit: „Cred că femeile sunt frumoase, m-am distrat foarte mult cu femeile și nu mi-e rușine de asta‟. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg