Vedete care au spus că sunt bisexuale. Angelina nu s-a sfiit să recunoscă

Le știi din marile filme și seriale, însă cât de bine crezi că le cunoști? Aceste vedete și-au făcut curaj și au vorbit deschis despre orientarea lor sexuală. Așa că, iată cine sunt celebritățile care au recunoscut că sunt bisexuale! 

image

La Hollywood, există vedete care nu s-au ferit să discute despre viața lor personală. De pildă, actrița Amber Heard dezvăluia în anul 2010 că „a avut relații de succes‟ atât cu bărbați, cât și cu femei, informează „USMagazine‟. Și Billie Joe Armstrong a vorbit despre orientarea sa sexuală la începutul anilor ’90, deși 20 de ani mai târziu, el a spus într-un interviu pentru revista „Out‟ că acest subiect nu ar trebui să fie o preocupare pentru fanii lui. 

Citește și: Ce riscă Amber Heard dacă nu îi plătește lui Johnny Depp suma datorată 

De asemenea, Michelle Rodriguez, din „Fast and Furious‟, a afirmat că este interesată de ambele sexe: „Nu-mi pasă ce au de spus oamenii. Dar îmi dau seama de importanța de a avea curajul să trăiesc așa cum sunt și simt că mulți oameni nu au acest curaj‟, spunea ea pentru revista „Gray Star News‟, în anul 2014. 

Inclusiv Shay Mitchell, din serialul „Pretty Little Liars‟, a confirmed că este bisexuală, într-un videoclip postat pe TikTok, conform „TeenVogue‟. Modelul Emily Ratajkowski a susținut-o pe actriță, iar publicațiile internaționale, precum „Vogue‟, au speculat că și ea ar avea aceeași orientare sexuală. 

Megan Fox, Angelina Jolie și Fergie se află pe listă 

A fost căsătorită cu Brian Austin Green, iar acum se află într-o relație cu Machine Gun Kelly, însă Megan Fox recunoaște că este bisexuală „fără îndoială‟. Ea spunea pentru „Esquire‟: „Nu am nicio îndoială în mintea mea că nu aș fi bisexuală‟. „Dar sunt și ipocrită: nu m-aș întâlni niciodată cu o fată care este bisexuală, pentru că asta înseamnă că se culcă și cu bărbați, iar bărbații sunt atât de murdari, încât nu mi-aș dori niciodată să mă culc cu o fată care s-a culcat cu un bărbat‟, a continuat ea, conform „USMagazine‟.

Vezi și: De ce a vrut să știe Megan Fox dacă iubitul ei a fost alăptat când era mic 

Pe lista vedetelor care au recunoscut că sunt bisexuale se află și frumoasa Angelina Jolie. Ea a spus: „Am fost surprinsă când m-am trezit brusc având aceste sentimente pe care le-am avut întotdeauna pentru bărbați, dar aș vrea să sărut și să ating o femeie‟.

Închidem lista cu Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, care a recunoscut că este bisexuală când a mărturisit: „Cred că femeile sunt frumoase, m-am distrat foarte mult cu femeile și nu mi-e rușine de asta‟. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg