VIDEO. Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp – Amber Heard

Într-unul dintre cele mai intense și mai dramatice procese care au existat vreodată la Hollywood, a avut loc un moment inedit, care a stârnit hohote de râsete în rândul celor care au vizionat filmarea pe internet.

image

Johnny Depp și Amber Heard se acuză și se contrazic în instanță din prima zi în care a început procesul în care se află acum implicați până peste cap. Cuvintele pe care le rostesc cei doi uimesc o lume întreagă, iar fostul lor mariaj scoate la iveală certuri, agresiuni fizice și verbale greu de imaginat.

Ei bine, în asemenea circumstanțe dramatice, s-a strecurat și un gest involuntar de-al unei doamne care depunea mărturie. Biata femeie, care vorbea cu seriozitate despre un subiect anume, a tras un vânt fără să vrea, care s-a auzit în întreaga sală de tribunal.

Gest surprinzător

Video-ul în care doamna respectivă se aude trăgând un vânt a devenit viral pe internet. Doar pe TikTok a strâns, până în momentul de față, peste 11 milioane de vizualizări. Ceea ce ne surprinde și mai mult este că doamna în cauză nu s-a jenat deloc de gestul ei involuntar, ci chiar a recunoscut că ea a fost “vinovata”.  

Vezi mai jos clipul amuzant de la procesul Johnny Depp-Amber Heard!

Tensiunea se putea tăia cu cuțitul în timpul procesului dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, iar atmosfera serioasă se putea citi și pe chipul celor prezenți în sala de tribunal. Însă a apărut o secundă în care declarațiile unei doamne sunt întrerupte de un zgomot cunoscut tuturor, însă parcă nu ne-a venit să credem că s-ar putea auzi un vânt în asemenea momente dramatice.

Și, mai mult, chiar dacă ar trage cineva un vânt în fața judecătorului, acea persoană l-ar ignora, s-ar scuza stângaci din cauza gestului involuntar făcut sau s-ar preface că nu s-a întâmplat nimic, nu? Nu și doamna în cauză! Ea a recunoscut imediat că ea a fost de vină pentru zgomotul produs și și-a continuat apoi declarația sub jurământ.  

Reacția actorului

Pe lângă reacția doamnei respective, care a stârnit multe hohote de râs pe internet, putem urmări și cum a reacționat și Johnny Depp la auzul unui vânt. Actorul a părut surprins de ce-a auzit, iar reacția lui a stârnit râsete online de la un număr incredibil de mare de oameni – în jur de 10 milioane de persoane.

image

Vezi reacția lui Johnny Depp la gestul involuntar al femeii!

Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei The Rum Diary în 2009, și și-au început relația sentimentală trei ani mai târziu. Cei doi actori s-au căsătorit în 2015, însă problemele nu i-au ocolit deloc în mariajul lor tumultuos.

Au depus dosarul de divorț în 2016, din care făcea parte și un ordin de restricție. Lucrurile s-au liniștit între cele două staruri, timp de câțiva ani, însă s-au agravat în momentul în care Amber a publicat o scrisoare în care a vorbit despre abuzul fizic suferit în timpul căsniciei sale cu unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Publicarea acelei scrisori a deschis cutia Pandoriei, a dat naștere la începerea mai multor procese.  

Ambii actori s-au acuzat reciproc de violență fizică și emoțională post-divorț. Mai mult, au vorbit despre defecare în pat, consum excesiv de droguri și minciuni sfruntate. Procesul care se desfășoară acum a fost deschis de săptămâni bune și va mai dura încă o săptămână cel puțin. Probabil momentul în care cineva a tras un vânt în timp ce se adresa Curții a fost exact ceea ce avea nevoie acest proces, pentru a mai muta gândul oamenilor de la ororile petrecute între doi foști soți, nu credeți?

Foto - Shutterstock

Vedeo - YouTube



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg