Reacția lui Chris Rock la faptul că Amber și-a lăsat excrementele în patul lui Depp

16 mai 2022   Viață de vedetă

Procesul dintre Johhny Depp și fosta sa parteneră de viață, Amber Heard, pare a fi departe de a se termina. Urmăritorii acestui caz s-au împărțit în două tabere, cei care îl susțin pe actorul din „Pirații din Caraibe‟ și cei care o compătimesc pe Amber. Inclusiv comediantul Chris Rock a avut ceva de spus cu privire la această poveste. 

Căsnicia lui Johnny Depp (58 de ani) cu Amber Heard (36 de ani) s-a terminat cu multe acuze și scandal. Înainte de finalizarea divorțului, din anul 2016, Heard a depus un ordin de restricție împotriva actorului și îl acuza de violență domestică. Ulterior, ea a scris o opinie, într-o publicație cunoscută, despre „o figură publică care reprezenta abuzul domestic‟. În ciuda faptului că Johhny Depp nu era menționat, el a dat în judecată publicația, dar și pe Amber Heard pentru suma de 50 de milioane de dolari. Neînțelegerile nu s-au oprit aici, deoarece Amber l-a dat și ea în judecată pe Johhny Depp pentru o sumă mai mare de bani. 

În instanță, certurile dintre cei doi au scos la iveală întâmplări care au uimit o lume întreagă - de la agresiuni fizice și verbale, la consum de substanțe interzise și alte incidente rușinoase. 

Citește și: Ce acuzație rușinoasă îi aduce Johnny Depp fostei soții. Cei doi au ajuns din nou la tribunal! 

Cel mai rușinos moment?  

Una dintre întâmplările care a surprins pe toată lumea ar fi avut loc în anul 2016. În timp ce era audiat, Johnny Depp a spus că, în timpul căsniciei cu Amber, s-a întâmplat un incident care l-a dezgustat. El a dezvăluit că fosta sa soție i-ar fi pus materii fecale în patul lor, după o ceartă. Actrița susține că totul a fost doar o farsă, însă reacțiile nu au întârziat să apară. 

Vezi și: Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp-Amber Heard

Ce a avut de spus Chris Rock 

Comediantul Chris Rock și-a exprimat opinia cu privire la acest moment din mariajul celor doi. În timpul unei emisiuni de comedie, el a declarat că este important că crezi femeile, mai puțin pe Amber Heard: „Credeți toate femeile, credeți toate femeile…cu excepția lui Amber Heard. Odată ce ai făcut asta, ești vinovată pentru tot. Wow! Și după acel moment, ei au mai avut o relație? Trebuie să fie ceva uimitor…‟, a spus el, conform „Fox News‟. 

Presupusul incident a fost dezvăluit în istanță pe 28 aprilie, când fostul șofer și agentul de securitate al lui Depp, Starling Jenkins, a povestit despre „surprinza‟ pe care fosta lui Depp a lăsat-o în patul matrimional.

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe