Cum a încercat Jane Fonda să scape de timiditate la filmările „Barbarella‟. I-a funcționat planul?

9 iunie 2023   Viață de vedetă

Jane Fonda (85 de ani) a dezvăluit care a fost strategia la care a apelat pentru a scăpa de emoții la filmările „Barbarella‟. „Eram foarte timidă‟, și-a amintit ea. 

Actrița Jane Fonda a cunoscut succesul odată cu apariția în filmul SF „Barbarella‟ (1968). În peliculă, ea a jucat rolul Barbarellei, o femeie astronaut care trece prin provocări și pericole într-o călătorie în spațiu. La acea vreme, Jane Fonda era la începutul carierei, iar când producătorii i-au spus că va filma o scenă de striptease, a fost nevoită să își facă un plan pentru a scăpa de timiditate. 

Citește și: Jane Fonda, forțată de soț să facă sex în grup. De ce accepta? 

La Festivalul de Film de la Cannes, care a avut loc anul acesta în luna mai, Jane Fonda s-a întors în timp și a povestit deschis despre cum a încercat să se simtă mai confortabil pe platourile de filmare ale peliculei „Barbarella‟.

„Nu mi-a plăcut deloc ce făceam‟, a spus actriță, făcând referire la scena de striptease pe care a filmat-o: „La începutul filmului, am făcut un striptease în spațiu. Eram foarte timidă‟, a continuat actrița, care a mărturisit că și-a făcut un plan pentru a scăpa de timiditate, scrie „Best Life‟. 

„A trebuit să mă îmbăt‟

Concret, Jane Fonda a crezut că alcoolul o va ajuta, așa că a consumat multă vodcă. Din păcate, strategia nu a funcționat, deoarece regizorii și-au dorit să filmeze scena și a doua zi, iar ea era mahmură: „A trebuit să mă îmbăt, și am băut multă vodcă. A doua zi a trebuit să filmăm din nou totul, doar că eu eram mahmură‟, a povestit actrița, potrivit publicației menționate. 

Citește și: Jane Fonda, sfaturi pentru o viață bogată și fericită. Ce trebuie să faci pentru a-ți merge bine 

Mințită de fostul soț

Filmul „Barbarella‟ a fost regizat de regretatul Roger Vadim, fostul soț al actriței Jane Fonda, care i-a promis că imaginile vor fi blurate. Din păcate, Roger Vadim, nu și-a ținut promisiunea:

„Vadim mi-a promis că scena va fi acoperită‟, a spus ea, adăugând cu zâmbetul de buze: „Nu mai suntem căsătoriți! Acum, când văd filmul, cred că este distractiv‟. 

În trecut, în cadrul emisiunii „Good Morning America‟, Jane Fonda a povestit despre cât de dezamăgită a fost de faptul că a fost mințită de fostul soț:

„Filmul începea cu un striptease în spațiu. Primul meu soț l-a regizat și mi-a promis că va fi acoperit totul. A mințit! Am fost atât de nervoasă când am făcut acest striptease încât am băut multă vodcă‟. 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube

Mai multe