De ce a insistat Margot Robbie să apară dezbrăcată în filmul „Lupul de pe Wall Street‟

17 octombrie 2022   Viață de vedetă

Margot Robbie (32 de ani) și-a dorit să apară dezbrăcată în filmul „The Wolf of Wall Street‟ („Lupul de pe Wall Street‟), deși regizorul i-a propus scene decente. De ce a insistat actrița să filmeze nud? 

Actrița Margot Robbie a devenit faimoasă pe când avea 23 de ani, după ce a apărut în „Lupul de pe Wall Street‟, alături de Leonardo DiCaprio. Ea a jucat-o pe Naomi Lapaglia, fosta soție a unui agent de bursă condamnat pentru înșelăciuni, pe nume Jordan Belfort, adică personajul lui Leonardo DiCaprio. 

Citește și: Margot Robbie, sub influența pastilelor la un casting. „M-am culcat pe-o canapea...” Ce s-a întâmplat? 

Frumoasa actriță a contribuit la reușita peliculei și nu s-a dat înapoi de la scenele controversate. Ea a acceptat din prima să apară dezbrăcată pe marile ecrane și chiar a refuzat oferta regizorului Martin Scorsese de „a-i reduce scenele‟ de acest gen. 

Margot Robbie: „Să punem toate cărțile pe față‟

În timp ce multe vedete refuză nuditatea, Margot Robbie și-a dorit să iasă din tipar. Întrebată de ce a insistat să apară dezbrăcată în film, australianca a spus:

„Cred că nuditatea de dragul nudității este rușinoasă. Dacă s-a întâmplat doar pentru ca o fată să-și scoată topul, atunci scena este dezgustătoare. Este dezgustător să știi când cineva s-a dezbrăcat în viața reală, iar în film și-a lăsat, în mod convenabil, sutienul sau și-a tras cearșaful. Mă irită să văd acest scenariu‟, a spus actrița, potrivit „Mirror‟, care a subliniat în cadrul unui interviu că „se implică complet‟ în filmele în care apare. 

Vezi și: Primele joburi ale vedetelor. Margot Robbie, maestră la făcut sandvișuri 

De asemenea, actrița Margot Robbie a subliniat că regizorul Marty Scorsese i-a propus să poarte un halat, însă ea l-a refuzat: 

„Întreaga idee cu personajul Naomi e că trupul ei este singura sa monedă în această lume. Așa că atunci când Martin Scorsese a încercat să mă ajute și mi-a spus că în scena în care Naomi îl seduce pe Jordan pot să port un halat dacă vreau, i-am spus că nu o voi face. Pentru că ea trebuie să fie goală, să punem toate cărțile pe față‟, a povestit ea. 

Sursă foto: Pinterest  

Mai multe