De ce nu are Leonardo DiCaprio relații cu femei de peste 25 de ani

Vestea că Leonardo DiCaprio s-a despărțit de fotomodelul Camila Morrone, la scurt timp după ce aceasta a împlinit 25 de ani, demonstrează încă o dată că actorul nu reușește să aibă relații serioase cu femei care au trecut de această vârstă. Care să fie motivele? 

image

Leonardo DiCaprio (47 de ani) și Camila Morrone (25 de ani) au hotărât să pună punct relației lor, care a durat patru ani. Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva luni după ce modelul a împlinit 25 de ani, o vârstă care se pare că îl urmărește pe actor. Asta pentru că DiCaprio nu a avut nicio relație de lungă durată cu o femeie care a trecut de această vârstă. 

Citește și: FOTO Cine sunt și cum arată femeile care au stat în spatele celor mai de succes bărbați din lume 

Iubitele lui DiCaprio 

Prima sa relație cunoscută a fost cu Bridget Hall, care la vremea respectivă, în anul 1994, avea doar 20 de ani. De asemenea, nici Gisele Bündchen, Amber Vallerra, Erin Heatherton, Bar Refaeli sau Blake Lively nu împliniseră 25 de ani când erau împreună cu DiCaprio. 

Soarta a făcut ca inclusiv relația cu Camila Morrone să se termine, imediat după ce modelul a împlinit 25 de ani, deși ea declara că vârsta nu ar fi o problemă pentru fericirea cuplului: 

Sunt atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii, unde există diferențe mari de vârstă‟, spunea ea. 

Blestemul vârstei de 25 de ani 

Când însuși DiCaprio avea 25 de ani, el a trecut prin câteva experiențe neplăcute. În timp ce filma „The Beach‟, în Thailanda, a fost acuzat de tabloidele thailandeze că prezența sa pe celebra plajă a contribuit la deteriorarea locului. Tot atunci, s-a scris că actorul ar fi lăsat o femeie însărcinată. La acea vreme, starul a mărturisit că toate aceste știri au fost „ca o înjunghiere a reputației‟ sale.  

Ce spuneau psihoterapeuții 

În anul 2018, psihoterapeutul, Noel McDermott, spunea despre Leonardo DiCaprio că îi va fi greu să aibă relații cu femei mai mari de 25 de ani, lucru care s-a și dovedit a fi real: 

Leo a fost traumatizat de acele evenimente, așa că el crede că va trebui să fie cu o persoană care are vârsta pe care el o avea când i s-au întâmplat toate acele lucruri. În mod clar, acesta nu este un comportament sănătos - nu atât diferențele de vârstă, ci și natura repetitivă a relațiilor, care indică o problemă serioasă în formarea relațiilor intime‟.

Vezi și: Leonardo DiCaprio nu vrea să se însoare

În plus, psihoterapeutul spunea pentru „The Sun‟ că actorul evită să aibă o relație matură, de teamă să nu devină vulnerabil: „Modelul său sugerează că evită o relație matură, care îl poate provoca să fie autentic și vulnerabil‟.

De asemenea, psihologul Andrea Lindsay declara pe atunci că relațiile lui DiCaprio cu fete de până în 25 de ani reprezintă o dovadă de încredere în sine și de virilitate:

Percepția de sine a unui bărbat se bazează pe nivelul său actual de atracție, așa că dacă se va trezi cu o tânără de 25 de ani, poate crede că și-a păstrat tinerețea‟. 

Sursă foto: Pinterest, The SunRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg