De ce nu are Leonardo DiCaprio relații cu femei de peste 25 de ani

Vestea că Leonardo DiCaprio s-a despărțit de fotomodelul Camila Morrone, la scurt timp după ce aceasta a împlinit 25 de ani, demonstrează încă o dată că actorul nu reușește să aibă relații serioase cu femei care au trecut de această vârstă. Care să fie motivele? 

image

Leonardo DiCaprio (47 de ani) și Camila Morrone (25 de ani) au hotărât să pună punct relației lor, care a durat patru ani. Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva luni după ce modelul a împlinit 25 de ani, o vârstă care se pare că îl urmărește pe actor. Asta pentru că DiCaprio nu a avut nicio relație de lungă durată cu o femeie care a trecut de această vârstă. 

Citește și: FOTO Cine sunt și cum arată femeile care au stat în spatele celor mai de succes bărbați din lume 

Iubitele lui DiCaprio 

Prima sa relație cunoscută a fost cu Bridget Hall, care la vremea respectivă, în anul 1994, avea doar 20 de ani. De asemenea, nici Gisele Bündchen, Amber Vallerra, Erin Heatherton, Bar Refaeli sau Blake Lively nu împliniseră 25 de ani când erau împreună cu DiCaprio. 

Soarta a făcut ca inclusiv relația cu Camila Morrone să se termine, imediat după ce modelul a împlinit 25 de ani, deși ea declara că vârsta nu ar fi o problemă pentru fericirea cuplului: 

Sunt atât de multe relații la Hollywood și în istoria lumii, unde există diferențe mari de vârstă‟, spunea ea. 

Blestemul vârstei de 25 de ani 

Când însuși DiCaprio avea 25 de ani, el a trecut prin câteva experiențe neplăcute. În timp ce filma „The Beach‟, în Thailanda, a fost acuzat de tabloidele thailandeze că prezența sa pe celebra plajă a contribuit la deteriorarea locului. Tot atunci, s-a scris că actorul ar fi lăsat o femeie însărcinată. La acea vreme, starul a mărturisit că toate aceste știri au fost „ca o înjunghiere a reputației‟ sale.  

Ce spuneau psihoterapeuții 

În anul 2018, psihoterapeutul, Noel McDermott, spunea despre Leonardo DiCaprio că îi va fi greu să aibă relații cu femei mai mari de 25 de ani, lucru care s-a și dovedit a fi real: 

Leo a fost traumatizat de acele evenimente, așa că el crede că va trebui să fie cu o persoană care are vârsta pe care el o avea când i s-au întâmplat toate acele lucruri. În mod clar, acesta nu este un comportament sănătos - nu atât diferențele de vârstă, ci și natura repetitivă a relațiilor, care indică o problemă serioasă în formarea relațiilor intime‟.

Vezi și: Leonardo DiCaprio nu vrea să se însoare

În plus, psihoterapeutul spunea pentru „The Sun‟ că actorul evită să aibă o relație matură, de teamă să nu devină vulnerabil: „Modelul său sugerează că evită o relație matură, care îl poate provoca să fie autentic și vulnerabil‟.

De asemenea, psihologul Andrea Lindsay declara pe atunci că relațiile lui DiCaprio cu fete de până în 25 de ani reprezintă o dovadă de încredere în sine și de virilitate:

Percepția de sine a unui bărbat se bazează pe nivelul său actual de atracție, așa că dacă se va trezi cu o tânără de 25 de ani, poate crede că și-a păstrat tinerețea‟. 

Sursă foto: Pinterest, The Sun



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg