Dovada care arată că Prințesa Diana și-ar fi prezis sfârșitul

22 august 2022   Viață de vedetă

La finalul lunii august, se împlinesc 25 de ani de când Lady Di și-a pierdut viața într-un accident rutier, ce a avut loc în Paris. După mult timp de la acest incident, au apărut noi dovezi conform cărora prințesa Diana și-ar fi prezis sfârșitul. 

Pe 31 august 1997, Lady Di și-a pierdut viața într-un accident de mașină în tunelul stradal, „Pont de’l Alma‟, din Paris, împreună cu șoferul ei, Henri Paul, și cu Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri Mohamed Al-Fayed și iubitul prințesei. După aproape trei decenii de la tragicul eveniment, documentarul „The Diana Investigations‟ scoate la iveală noi informații despre decesul prințesei.

Citește și: Vinovați sau nu? Ce s-a întâmplat cu paparazzi care au urmărit-o pe Prințesa Diana în ziua în care a murit 

S-a temut pentru viața ei 

Cu doi ani înainte de accident, prințesa Diana i-a mărturisit consilierului său juridic personal, pe nume Victor Mishcon, faptul că anumite „surse de încredere‟ au avertizat-o că se depun eforturi pentru „a se scăpa de ea‟, fie printr-un accident de mașină, fie printr-un alt incident periculos. În acel moment, Victor Mishcon a notat cele spuse de ea pe un bilețel numit „Nota Mishcon‟. 

Au luat în calcul „Nota Mishcon‟?

Conform comisarului care a condus ancheta cu privire la moartea prințesei, Paul Condon, Victor Mischon nu a acordat importanță la ce i-a spus prințesa, deoarece o credea paranoică. Cu toate acestea, Victor Mishcon i-a dat biletul comisarului, iar biletul a fost închis într-un seif: „Am fost conștient de faptul că lordul Mishcon a spus că nu i-a acordat prea multă importanță. Cu toate acestea, când medicul legist a anunțat ancheta, m-am asigurat că biletul este la el. L-am intervievat pe Mishcon de trei ori și am luat declarații suplimentare cu privire la biletul respectiv, pentru că este ceva ce mi-a provocat mare îngrijorare‟, a spus Paul Condon.

Vezi și: Ce se temea Prințesa Diana să facă în fața Reginei? Fostul ei chef oferă răspunsul 

Autoritățile au precizat că nu a existat o conspirație cu privire la moartea prințesei Diana, deoarece în acele vremuri, ea trecea „printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale‟

Interesant este că, Paul Burrell, majordomul prințesei Diana, a mărturisit că Lady Di ar mai fi scris un alt bilet în octombrie 1996, la două luni după divorțul său de Prințul Charles. Ea a scris: „Astăzi, în octombrie, stau în biroul meu, tânjind ca cineva să mă îmbrățișeze și să mă încurajeze să rămân puternică și să țin capul sus, (…) soțul meu plănuiește un accident‟

Sursă foto: Pinterest

Mai multe