Extravaganță? Brooke Shields, în papuci pe covorul roșu

4 iulie 2024   Viață de vedetă

La un eveniment important din industria artistică, Brooke Shields (59 de ani) a contrastat așteptările tradiționale și a ales să poarte pe covorul roșu o pereche de papuci. Actrița a avut și un motiv întemeiat pentru această alegere! 

În urmă cu câteva săptămâni, Brooke Shields a participat la Premiile Tony 2024, unde s-au aflat și alte vedete de talie internațională, precum Angelina Jolie sau Rachel McAdams.

Actrița din „Laguna Albastră‟ a purtat o rochie veselă, strălucitoare, de culoare galbenă, pe care a accesorizat-o cu o poșetă aurie. Până aici, nimic neobișnuit, deoarece sunt obișnuiți să observăm la astfel de evenimente ținute elegante, însă ceea ce a atras, cu adevărat, atenția este încălțămintea actriței. 

Citește și acest articol: Brooke Shields, din filmul „Laguna Albastră”, a fost violată la doar 20 de ani: „Am înghețat complet” 

Brooke Shields a purtat papuci la eveniment

Un accesoriu notabil al ținutei sale a fost încălțăminea, de altfel, una neobișnuită pentru acest eveniment. Dacă majoritatea vedelor au optat pentru pantofi cu toc, ei bine, Brooke Shields a ales să poarte papuci.

Mândră de alegerea făcută, actrița și-a prezentat alegerea practică în mediul online, demonstrând că poți să apari într-o ipostază confortabilă chiar și la evenimentele elegante. 

Vezi și acest articol: De ce a fugit Brooke Shields dezbrăcată după ce și-a pierdut virginitatea 

Alegerea lui Brooke Shields este justificată! 

Dacă te gândești că Brooke Shields și-a dorit să atragă cu orice preț atenția sau să întreacă vedetele excentrice, precum Lady Gaga, află că actrița a ales să poarte papuci pe covorul roșu, pentru că a suferit o operație la ambele degete de la picioare, cu doar trei zile înainte de eveniment. Prin urmare, Brooke Shields și-a respectat angajamentul de a participa la Premiile Tony în ciuda durerilor resimțite: „Pe covorul roșu la doar trei zile de la operația suferită la picior. Ce am făcut? Am purtat papuci. Ce onoare să prezint Premiile Tony. O seară incredibilă‟, a scris actrița pe contul ei de Instagram. 

Fanii i-au criticat ținuta

Chiar și așa, deși vedeta a strălucit, în mediul online au existat fani care nu au fost încântați de aspectul său: „Frumos, dar papucii nu sunt potriviți pentru acest eveniment‟, iar alții au spus: „Rochia este greșită‟, „Îmi place de Brooke, dar rochia nu s-a potrivit‟, a remarcat un alt urmăritor.  

Sursă foto: Instagram - @brookeshields 

Mai multe