FOTO Lady Gaga, de nerecunoscut. Cum arată cu sprâncenele albe

Suntem obișnuiți ca Lady Gaga să ne surprindă cu aparițiile ei excentrice, însă acum cântăreața și-a făcut o schimbare de look radicală, iar fanii au spus că nu mai seamănă cu ea. 

image

Lady Gaga este cunoscută pentru creativitatea ei în materie de stil. De-a lungul timpului, cântăreața „Just Dance‟ a șocat cu rochiile inedite și cu schimbările de look spectaculoase, și, chiar dacă se apropie vertiginos de vârsta de 40 de ani, ea continuă să ne surprindă. 

Citește și: Lady Gaga, într-o rochie antiglonț la un eveniment. De ce se temea că va fi atacată?

Pe 28 martie, Lady Gaga a împlinit 38 de ani, iar cu această ocazie, artista a ținut să posteze pe contul ei de Instagram un mesaj prin intermediul căruia le-a mulțumit fanilor pentru susținerea de până acum: 

„Ziua aceasta a fost atât de specială. Nu-mi amintesc să fi avut o zi în care să mă fi simțit la fel de fericită. Sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten al meu, de familie și de prieteni mei iubitori, amabili și sănătoși. Simt că inima îmi plesnește de recunoștință pentru propria mea sănătate și pentru muzică. Văd toate mesajele din toată lumea de la cei care îmi iubesc muzica, iar asta înseamnă mult pentru mine. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc că mă iubiți așa cum mă iubiți și că simt o dragoste reală pentru melodiile mele. Știu că anul acesta va fi unul semnificativ. Muzica schimbă viețile oamenilor, sunt onorată că am ajuns să fac parte din acestă viață‟, au fost cuvintele artistei. 

Vezi și: Lady Gaga a stat trei zile într-un ou de plastic. Nebunie curată sau artă? 

Mesajul cântăreței a fost însoțit de o fotografie, unde putem observa cât de schimbată este Lady Gaga! Ea apare cu sprâncenele decolorate și cu părul alb, lung. Și, deși postarea a fost apreciată de aproape 1.5 milioane de fani, nu toate comentariile au fost pozitive.

Dacă majoritatea fanilor i-au urat la mulți ani, alții au ținut să-i spună că, odată cu schimbarea look-ului, nu mai seamănă cu „vechea‟ Lady Gaga: „Pur și simplu, nu mai arată ca ea. Buzele ei naturale erau frumoase‟, a scris un admirator, în timp ce altul a remarcat că schimbarea o face să pară mai în vârstă: „Sigur are 50 de ani‟, a specificat el. 

image

Nu se știe dacă Lady Gaga a făcut această schimbare pentru a se simți mai bine în propria piele sau pentru că joacă într-un nou film, însă cântăreața a fost dintotdeauna un model în ceea ce privește aspectul fizic, așa că sunt șanse mari să vedem și alte vedete schimbându-și aspectul în această primăvară. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram@ladygaga  



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg