Li s-a spus că nu vor reuşi niciodată. Aceste staruri au dat o lecţie lumii!

4 iunie 2022   Viață de vedetă

Chiar dacă ai talent, este greu să fii recunoscut ca actori, cântăreț sau dansator. Unora dintre artiştii pe care-i apreciem şi îndrăgim li s-a spus la începuturile carierei lor că nu vor ajunge prea departe. Au dovedit că sunt ambiţionşi şi au devenit nume cunoscute în întreaga lume.

Chiar dacă le-a fost greu să accepte că lumea este dură, nu s-au lăsat zdrobiţi de cei care nu aveau încredere în reuşita lor, ci au folosit starea dată de respingerea acestora pentru a merge mai departe şi a deveni mai buni şi a ajunge mai sus. În plus, acum sunt foarte bogați.

Salma Hayek, respinsă din cauza naţionalităţii

Pare greu de crezut, dar actriţei Salma Hayek i s-a spus la început că nu va avea niciodată o carieră de succes ca actriță din cauza naționalității. „Mi-au spus că se va sfârşi cariera mea pe la mijlocul anilor 30. În primul rând, mi-au spus că un mexican nu va reuși niciodată, pentru că la acea vreme era imposibil ca un mexican să aibă un rol principal la Hollywood”, a declarat Hayek care a adăugat: „Cred că este grozav! Sunt mândră de asta şi vreau să strig lumii, pentru că mi s-a spus de atâtea ori că nu se poate întâmpla și aproape că am crezut şi eu, dar m-am zbătut și am câștigat”. Actriţa şi-a dorit ca şi alte femei ca ea să realizeze asta, chiar și la 30 de ani sau 40 de ani.

Meryl Streep, prea urâtă pentru unii

Faimoasa actriță a fost rugată odată să se prezinte la o preselecţie pentru filmul „King Kong” cu producătorul Dino de Laurentis. La întâlnire, Laurentis a întrebat atunci în italiană: „De ce îmi aduci chestia asta urâtă?”. Streep a răspuns tot în italiană: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă pentru a apărea în „King Kong!””.

Vezi și: Dorinţe testamentare ale celebrităţilor. Câinii lui Oprah Winfrey, putred de bogaţi

Kate Winslet era plinuţă

Pe când actrița Kate Winslet avea 14 ani, profesorul ei de actorie i-a spus că trebuie să se rezume doar la anumite roluri. I s-a zis că va fi nevoie să se rezume la roluri de fată sau femeie grasă.  

Winona Ryder n-a fost găsită fermecătoare

Actriţa se afla în mijlocul discuţiei cu un director de casting când acesta a oprit-o și i-a spus că nu ar trebui să fie actriță, pentru că nu este suficient de drăguță și că ar trebui să se întoarcă de unde a venit.

Shakira avea o voce prea ieşită din comun

Pe când Shakira tocmai începuse primele ei ore de pregătire vocală, profesoara de muzică i-a tăiat avântul. I-a spus fără ocolişuri că vocea ei sună „ca o capră”. În timp, Shakira a dovedit că vocea ei unică este exact ceea ce o diferențiază de alte artiste.

Citeşte şi: Au jucat în zeci de filme de succes şi n-au încă un Oscar. Recunoaşterea poate aştepta când stai pe sute de milioane de dolari

Fred Astaire, prea puţin apreciat la început

După un prim test de ecran la care a luat parte Fred Astaire, el a fost evaluat astfel: „Nu poate să joace. Nu poate să cânte. Poate să danseze puțin”. Astaire a continuat să le facă pe toate. A cântat, a dansat, a jucat în peste 30 de pelicule și a dansat ca nimeni altul, ajungând cunoscut în întrega lume.

Ştiai că…

…la 22 de ani, Walt Disney a fost concediat de la un ziar din Missouri pe motiv că nu era suficient de creativ?

Mai multe