Mark Wahlberg are cazier! A încercat să și-l șteargă și-a regretat

17 martie 2023   Viață de vedetă

Actorul de la Hollywood are un trecut regretabil, în care s-a comportat ilegal și imoral. Cu alte cuvinte, a încălcat legea de mai multe ori, iar acest lucru îl urmărește și-n ziua de azi.  

The Independent ne informează că Mark Wahlberg a aruncat cu pietre în niște copii de culoare în 1986, când avea 15 ani. Întreaga scenă a fost întreruptă abia când a venit Salvarea la fața locului. A doua zi, Wahlberg a comis aceeași infracțiune, agresând alți copii de culoare. Nu se știe dacă a fost atunci acuzat de ceva, însă un lucru e clar – adolescentul și-a continuat comportamentul agresiv.

Citește și: Minighid ca să te descurci cu un adolescent rebel

În 1988, vedeta din filmul „Boogie Nights” se afla sub influența fenciclidinei, adică a unui drog halucinogen de genul anestezicelor, când a atacat doi vietnamezi. Pe unul dintre ei l-a bătut cu un băț până l-a lăsat inconștient. În tot acest timp, le adresa celor doi bărbați cuvinte rasiste greu de reprodus.

În aceeași zi, i-a tras un pumn în ochi lui Johnny Trinh și l-a insultat și pe acesta. De fapt, pentru asemenea atac a fost acuzat de tentativă de crimă, iar actorul și-a recunoscut vinovăția. A fost condamnat la doi ani de închisoare și a stat după gratii un total de 45 de zile. Nu numai că a primit o pedeapsă redusă, dar actorul a cerut ca infracțiunea sa să fie ștearsă din cazierul lui.

Oricum nimeni nu mai știe și nu-i impută nimic din ceea ce a făcut în trecut acum, când e mare actor la Hollywood. Chiar și așa, în 2014, Mark i-a cerut statului Massachusetts să-i șteargă de la dosar ilegalitățile comise în 1988, susține CNN.

„Regret mult ceea ce am făcut în seara de 8 aprilie 1988 și efectul pe care acțiunile mele l-au avut după aceea”, a spus acesta în cererea sa de pardonare a infracțiunilor comise. De ce își dorea ștergerea cazierului? Se gândea să ajungă polițist, la un moment dat, lucru care n-ar fi posibil cu un cazier ca al lui.

În plus, el simțea că nu mai era același om ca atunci când a comis toate acele atacuri. Însă cererea lui n-a fost privită cu ochi îngăduitori de multă lume care s-a simțit lezată, el putând fi tras mai mult la răspundere decât a fost tras în trecut.

Vezi și: Viaţa la Hollywood: ameninţările cu bombă sunt la ordinea zilei. În filme e visul american, în realitate, un coşmar

Ar putea să nu mai lucreze deloc la Hollywood din cauza violenței de care a fost capabil la un moment dat.

Până și el s-a răzgândit în 2016 și a retras cererea sa de pardonare.

Foto - The Italian Job (2003)

Mai multe