Cine este actorul care l-a emoționat pe Tom Cruise până la lacrimi

Poate că în filme este extrem de curajos, dar în viața reală, Tom Cruise are o fire sensibilă. Actorul a povestit, de curând, cum a fost cuprins de emoții în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu un actor celebru. Cine l-a emoționat pe neînfricatul Cruise? 

image

Pe actorul Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, îl reprezintă scenele pline de adrenalină și suspans. Știm că preferă să își facă singur cascadoriile, chiar dacă, de-a lungul carierei, nu a fost lipsit de accidentări.

Dovadă de curaj a dat și în partea a doua a filmului de succes „Top Gun‟, când l-a jucat din nou pe locotenentul Pete Mitchell, cu nume de cod „Maverick‟, pilotul și instructorul de avioane al forțelor aeriene americane Top Gun. În film, Tom Cruise a ales să nu folosească o dublură, ci să filmeze singur toate scenele de acțiune de la manșa avioanelor de vânătoare.

Ce nu s-a știut până acum este că, în spatele camerelor, Tom Cruise a dat dovadă de sensibilitate. Mai exact, întâlnirea pe care a avut-o cu vechiul său prieten, Val Kilmer (care îl joacă în film pe Iceman), l-a emoționat pe actor până la lacrimi. 

image

Întâlnirea cu Val Kilmer a fost una emoționantă 

În emisiunea „Jimmy Kimmel Live!‟, Tom Cruise i-a povestit gazdei despre emoțiile pe care le-a trăit când a avut oportunitatea să lucreze pentru a doua oară cu Val Kilmer:

„Vreau doar să spun că a fost destul de emoționant‟, a spus Cruise. „Îl cunosc pe Val de zeci de ani și faptul că el s-a întors și a vrut să joace acel personaj… Este un actor foarte puternic pentru că s-a transformat instantaneu în Iceman.‟ De asemenea, Cruise a recunoscut că a plâns în timp ce a filmat reîntâlnirea cu Val Kilmer: „Plângeam, plângeam. M-am emoționat. Este un actor atât de bun, îmi place munca lui.‟

Citește și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani 

Nu este pentru prima dată când Tom Cruise își exprimă admirația față de Val Kilmer. În luna mai, el a spus pentru „People‟ cât de mult admiră talentul actorului: „Întotdeauna i-am admirat munca, talentul. Ne întâlnim și începem doar să râdem. A fost foarte special să ne reîntâlnim. A însemnat mult pentru mine.‟ 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg