Cine este actorul care l-a emoționat pe Tom Cruise până la lacrimi

Poate că în filme este extrem de curajos, dar în viața reală, Tom Cruise are o fire sensibilă. Actorul a povestit, de curând, cum a fost cuprins de emoții în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu un actor celebru. Cine l-a emoționat pe neînfricatul Cruise? 

image

Pe actorul Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, îl reprezintă scenele pline de adrenalină și suspans. Știm că preferă să își facă singur cascadoriile, chiar dacă, de-a lungul carierei, nu a fost lipsit de accidentări.

Dovadă de curaj a dat și în partea a doua a filmului de succes „Top Gun‟, când l-a jucat din nou pe locotenentul Pete Mitchell, cu nume de cod „Maverick‟, pilotul și instructorul de avioane al forțelor aeriene americane Top Gun. În film, Tom Cruise a ales să nu folosească o dublură, ci să filmeze singur toate scenele de acțiune de la manșa avioanelor de vânătoare.

Ce nu s-a știut până acum este că, în spatele camerelor, Tom Cruise a dat dovadă de sensibilitate. Mai exact, întâlnirea pe care a avut-o cu vechiul său prieten, Val Kilmer (care îl joacă în film pe Iceman), l-a emoționat pe actor până la lacrimi. 

image

Întâlnirea cu Val Kilmer a fost una emoționantă 

În emisiunea „Jimmy Kimmel Live!‟, Tom Cruise i-a povestit gazdei despre emoțiile pe care le-a trăit când a avut oportunitatea să lucreze pentru a doua oară cu Val Kilmer:

„Vreau doar să spun că a fost destul de emoționant‟, a spus Cruise. „Îl cunosc pe Val de zeci de ani și faptul că el s-a întors și a vrut să joace acel personaj… Este un actor foarte puternic pentru că s-a transformat instantaneu în Iceman.‟ De asemenea, Cruise a recunoscut că a plâns în timp ce a filmat reîntâlnirea cu Val Kilmer: „Plângeam, plângeam. M-am emoționat. Este un actor atât de bun, îmi place munca lui.‟

Citește și: Cum a trăit Tom Cruise în sărăcie și a început să lucreze la 8 ani 

Nu este pentru prima dată când Tom Cruise își exprimă admirația față de Val Kilmer. În luna mai, el a spus pentru „People‟ cât de mult admiră talentul actorului: „Întotdeauna i-am admirat munca, talentul. Ne întâlnim și începem doar să râdem. A fost foarte special să ne reîntâlnim. A însemnat mult pentru mine.‟ 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg