Prințul Harry, aventură cu o celebritate. Cum a cucerit-o pe femeia cu 13 ani mai în vârstă decât el

4 decembrie 2022   Viață de vedetă

Una dintre fostele iubite ale Prințului Harry (38 de ani) a povestit cum a fost impresionată de fiului Regelui Charles al III-lea în perioada în care s-au întâlnit.

Înainte să se însoare cu Meghan Markle (41 de ani), Prințul Harry ar fi avut o aventură cu vedeta de televiziune Catherine Ommanney, cunoscută din reality show-ul „The Real Housewives of D.C.”. Femeia, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el, susține că idila a avut loc în anul 2006, ea fiind, pe atunci, mamă a doi copii.

Citește și: Unde a avut loc ultima întâlnire secretă dintre Meghan Markle și Prințul Harry, înainte ca relația lor să fie făcută publică 

Cum s-au cunoscut cei doi?

Potrivit publicației „The Sun‟, Catherine și Harry s-au cunoscut într-un bar din Chelsea, Londra, prin intermediul unor prieteni comuni. 

„Harry purta o pălărie în stil australian, care m-a făcut să râd, așa că l-am întrebat ce face cu ea (…). Am început să vorbim de parcă nu era nimeni alcineva în cameră. Avea doar 21 de ani, așa că o relație era cel mai îndepărtat lucru din mintea mea. Dar, în jurul orei 23:00, când toată lumea a început să plece, Harry a arătat spre una dintre cele trei mașini parcate afară și mi-a spus să merg cu el, ceea ce mi s-a părut măgulitor‟, a povestit femeia. 

Vezi și: Greșeala majoră pe care Prințul Harry a făcut-o în relația cu Meghan Markle 

Catherine Ommanney, impresionată de calitățile lui Harry 

În acea seară, Catherine și Harry au ajuns acasă la un prieten, iar în acel loc, Prințul i-ar fi pregătit partenerei sale „cel mai bun sandviș cu slănină‟, după cum ea însăși a mărturisit. Vedeta de televiziune a fost impresionată de această abilitate a Prințului, dar și de modul în care a fost sărutată. Ea a spus: „Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am primit vreodată în viața mea. Am rămas absolut fără cuvinte‟. 

Cei doi au continuat să se întâlnească în locații private, însă relația lor s-a stins ușor, fără resentimente, din ambele părți. Catherine a spus că Prințul ar fi fost partenerul perfect pentru ea, dacă erau apropiați de vârstă și dacă Harry nu făcea parte din Familia Regală:

„Fără să fim aroganți, cred că amândoi ne-am dorit unul pe celălalt, deși el era mult prea tânăr pentru mine. Dacă nu ar fi fost o regalitate și ar fi fost, poate, cu zece ani mai în vârstă, ar fi fost omul meu perfect. (…) Sper că este fericit și a găsit, în sfârșit, puțină libertate, pentru că asta căuta cu disperare. Sper că Meghan are grijă de el și nu-i doresc altceva decât fericire și succes, deoarece este o ființă umană foarte curajoasă, incredibil de amuzantă, inteligentă și drăguță‟, a conchis vedeta. 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  

Mai multe