Ce sfaturi dă Meghan Markle actriţei care o va juca. „Poate să mă sune‟

Cum serialul „The Crown‟ are atât de mult succes, este posibil ca, la un moment dat, să existe un film sau un serial care să abordeze şi perioada în care Meghan Markle îşi face apariţia în Familia Regală Britanică. Meghan îi dă deja sfaturi actriţei care o va întruchipa.

image

Într-un interviu oferit recent publicaţiei „Variety‟, Meghan Markle a fost întrebată cum i s-ar părea să fie personaj într-un film despre Familia Regală Britanică şi ce sfaturi are pentru cea care o va juca. Meghan Markle speră că oricine o interpretează în viitor să prindă esenţa persoanei ei. Mai mult, se oferă ca, pe viitor, dacă va exista o astfel de situaţie, să fie contactată de actriţa căreia i se va da acest rol.

Cum vede reprezentarea ei în filme

Meghan Markle însăşi a fost actriţă înainte de a deveni ducesa de Sussex. De aceea, are sfaturi pentru actriţa care este posibil s-o întruchipeze în viitor. „Sper că, pregătindu-se pentru acel rol, va surprinde latura jucăuşă, amuzantă, dar şi blândeţea. De asemeneam poate să mă sune!‟, a spus ea.

Ca actriţă, Markle ştie foarte bine cum să perceapă posibilitatea de a deveni personaj într-un film despre Familia Regală Britanică: „Oricine va vorbi despre mine sau va fi ales ca actor care să mă joace va fi o caricatură a mea care a fost creată pentru o afacere care aduce mulți bani. Odată ce te poți detaşa de asta, este mult mai ușor să spui: «OK! Asta nu are nimic de-a face cu mine de fapt.» Este o lecție greu de înțeles.‟

Vezi şi: Un simplu telefon primit de Halloween a schimbat pentru totdeauna viaţa Prinţului Harry şi a lui Meghan

Markle a primit roluri mici în seriale de televiziune și în filme de la începutul anilor 200. A obținut un rol în serialul american „Suits‟ începând cu anul 2011, iar acesta i-a adus succesul. La sfârșitul lui 2017, s-a logodit cu Prințul Harry și a renunțat la actorie. Experiența ameţitoare din lumea regală a condus-o la independență atât pe ea, cât și pe Harry, la începutul anului 2020. În prezent, ea și Prințul Harry au oferte din partea Netflix și Spotify, dar s-ar gândi vreodată să se întoarcă la actorie?

„Nu spun niciodată niciodată‟

Meghan Markle a anunțat în interviul oferit recent că nu intenționează să se întoarcă la actorie în viito: „Nu. Am terminat. Nu spun niciodată niciodată, dar intenția mea este să nu fac absolut nimic‟. Totuşi, aceasta nu înseamnă că nu vor exista versiuni ale lui Meghan Markle pe micile ecrane. Cu siguranță, vor fi realizate mai multe proiecte de film și televiziune despre Familia Regală Britanică în care va fi inclus şi un personaj Markle.

Citeşte şi: Actriţa pe care Meghan Markle a idolatrizat-o în adolescenţă. Îi copia coafura şi visa să ajungă ca ea

Filmele „Harry and Meghan: A Royal Romance‟ și „Harry and Meghan: Becoming Royal‟ au adus-o deja pe Markle la televizor ca personaj interpretat de Parisa Fitz-Henley și Tiffany Smith. Cu siguranţă, în viitor, vor mai fi multe seriale de televiziune sau filme care se vor concentra pe Markle, deși serialul Netflix „The Crown‟ nu va aborda teme legate de istoria recentă a Familiei Regale Britanice. Se prevede că serialul se va încheia în al șaselea sezon, care se concentrează pe evenimentele de la sfârșitul anilor `90.

FOTO: ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg