Ce i-a zis Meghan Markle adolescentei care i-a dus flori reginei. Amelka: „Tremur și acum‟

În ziua în care Meghan Markle (41 de ani) a apărut alături de Prințul Harry (37 de ani) și de Ducii de Cambridge, la Castelul Windsor, ea a fost fotografiată în timp ce îmbrățișa și vorbea cu o adolescentă, sosită să îi aducă flori reginei. Ce i-a spus Ducesa de Sussex? 

Meghan Markle la Palatul Windsor jpg

Ducii de Cambridge, William și Kate și Ducii de Sussex, Meghan și Harry, s-au reunit după moartea reginei Elisabeta a II-a, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Ei au salutat mulțimea aflată la Castelul Windsor, iar imaginea va rămâne mult timp în memoria publicului, mai ales pentru că s-a spus că există tensiuni între ei. 

Vezi și: Încă o ruptură între prinții William și Harry? Meghan Markle ar fi de vină 

William Harry Meghan Markle si Kate FOTO Getty Images jpg

Cei patru au fost primiți de public cu aplauze și urale, iar Meghan Markle a atras atenția cu un gest emoționant făcut pentru o tânără aflată în mulțime. 

Gestul emoționant făcut de Meghan Markle 

Fanii îndoliați au avut oportunitatea să stea de vorbă cu soția prințului Harry, iar unul dintre ei a primit chiar și o îmbrățișare din partea ei. Meghan Markle a îmbrățișat-o pe Amelka Zak, o adolescentă în vârstă de 14 ani, care venise să îi aducă flori reginei. Mai mult decât atât, Meghan i-a transmis tinerei câteva cuvinte emoționante. 

Ce i-a spus Meghan Markle tinerei aflate în mulțime 

Ducesa de Sussex s-a îndreptat către tânără, întrebând-o cum o cheamă. „Amelka, a rostit ea, iar Meghan i-a transmis că este un nume „frumos‟. Ducesa i-a mulțumit tinerei și prietenilor săi pentru că se află acolo și a subliniat că gestul lor înseamnă mult pentru familia regală: „Mulțumesc pentru că sunteți aici, înseamnă foarte mult pentru familie. Apreciem‟, a spus ea. 

Citește și: Ce obiecte ciudate lasă cei care o omagiază pe Regina Elisabeta a II-a 

După ce a aflat că Amelka și prieteni ei așteaptă de două ore, Meghan a spus: „O, Doamne. Sper că te vei putea întoarce acasă curând, apreciem că ești aici‟, iar apoi Ducesa i-a permis tinerei să o îmbrățișeze. 

Amelka Zak: „Tremur și acum‟

Mai târziu, Amelka a spus pentru „CNN‟ că a vrut să o îmbrățișeze pe Meghan pentru a-i arăta că încă este iubită de britanici. Ea a spus: „Abia așteptam să ajungă ea. S-a apropiat de mine, m-a întrebat cum mă numesc și cum a fost ziua mea, (…) A fost un moment uimitor. Tremur și acum‟, a mărturisit adolescenta. 

Sursă foto: Arhivă / Sursă video: Tik Tok  



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg