Rebel Wilson, o nouă victimă #MeToo. Actrița vorbește despre o experiență „îngrozitoare‟

25 mai 2022   Viață de vedetă

Rebel Wilson (42 de ani) a declarat că, în trecut, a fost victima hărțuirii sexuale. Ea se alătură mișcării #MeToo, alături de alte vedete mari precum Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Salma Hayek.

Actrița din „Bridesmaids‟ (2011) și „Pitch Perfect‟ (2012) și-a făcut curaj și a vorbit pentru prima oară despre expriența prin care a trecut în urmă cu câțiva ani. Rebel Wilson a povestit pentru publicația „People‟ că a fost hărțuită de un coleg, pe platourile de filmare. Ea a caracterizat această experiență drept „îngrozitoare‟ și „dezgustătoare‟. Iată prin ce a trecut, mai exact, actrița!

Rebel Wilson, momente dificile 

Incidentul s-a întâmplat pe platourile de filmare, în fața mai multor oameni, după cum a declarat actrița: „M-a chemat într-o cameră și mi-a dat pantalonii jos. Prietenii lui priveau toată scena, iar el mi-a cerut să fac un gest lasciv. A fost îngrozitor și dezgustător. Tot comportamentul de după...‟, a povestit Rebel Wilson.

Nu a avut curaj să vorbească public în acel moment, deoarece era un subiect tabu: „Totul a fost înainte de mișcarea #MeToo, în care a încercat să mă distrugă pe mine și cariera mea. Dacă s-ar fi întâmplat după mișcarea #MeToo, atunci sigur aș fi avut ceva de zis!‟, a completat Rebel Wilson. 

Citște și: George Clooney, despre schimbările survenite în urma mișcării #MeToo. Ce spune despre „noua industrie” de la Hollywood

Ce a mai aflat

Pentru că, pe lângă profesia de actriță, Rebel este avocat cu acte în regulă, ea a spus că „a documentat‟ acest caz: „Pentru că sunt avocat, m-am documentat‟, a spus actrița, care este și abolventa Universității New South Wales. Ea și-a sunat managerul și, ulterior, a primit în scris mai multe informații despre acel individ, a cărei identitate rămâne momentan necunoscută. 

Vezi și: Bărbați celebri, acuzați de hărțuire sexuală. Cine și-a cerut scuze și cine a negat complet acuzațiile 

Interesant este că Wilson nu este singura victimă a bărbatului. Înafară de ea, printr-un episod similar, au mai trecut și alte trei femei: „Am aflat că sunt a patra persoană care se plânge de tip. Am trecut printr-un comportament atât de groazic, dar multe femei au pățit-o și mai rău‟, a spus ea. 

Rebel a făcut publică întâmplarea ei pentru a susține și alte femei care au trecut prin așa ceva. Ne amintim că Me Too (sau #MeToo) este o mișcare internațională împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Ea s-a răspândit viral în anul 2017, ca un hashtag pe rețelele sociale pentru a evidenția acuzațiile de hărțuire sexuală împotriva lui Harvey Weinstein. 

Sursă foto: Pinterest

Mai multe