Selma Blair și-a făcut peste 100 de injecții cu toxină botulinică

18 iulie 2024   Viață de vedetă

Selma Blair, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că și-a injectat de peste 100 de ori toxină botulinică (botox) în corp. Deși nu credea că o va face, actrița și-a introdus această substanță și la nivelul feței, deoarece și-a dorit să arate mai bine. 

„Când te confrunți cu atât de multe probleme de sănătate, uiți de felul în care arăți‟, a spus Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă în august 2018. De atunci, boala autoimună i-a provocat actriței dureri insuportabile, i-a afectat sistemul imunitar, capacitatea de a-și folosi piciorul stâng și vederea.

Citește și acest articol: Scleroza multiplă are efecte nebănuite - Selma Blair nu se poate opri din plâns. Cum arată actrița la 3 ani de la diagnostic? 

Injecțiile cu toxină botulinică au ajutat-o în lupta cu boala 

Înainte să își primească diagnosticul, Selma Blair nu ar fi crezut că va deveni adepta chirurgiei plastice, însă, odată ce a fost nevoită să își injecteze toxină botulinică pentru a-și trata durerile de spate, ea și-a schimbat percepția despre acest tratament. Astfel, Selma Blair și-a făcut ajustări și la nivelul feței:

„Mi-au făcut 100 de injecții cu Botox în spate pentru întărirea mușchilor. Asta m-a convins să îmi fac și la față pentru că, atunci când te confrunți cu atât de multe probleme de sănătate, uiți de felul în care arăți‟, a spus starul într-un interviu pentru „US Weekly‟.

Vezi și acest articol: FOTO Aliatul Selmei Blair în lupta cu scleroza multiplă: „Câinele mă ajută când leșin”

Se simte pregătită pentru un nou rol! 

Selma Blair nu își dorește ca tratamentul pe care îl urmează să-i afecteze aspectul fizic, așa că face tot posibilul pentru a se simți bine în pielea ei și inclusiv poartă tocuri:

„Oamenii urăsc astfel de lucruri, spre exemplu nu înțeleg cum pot eu să port tocuri. Sunt dualități. Adevărul este că încă sunt femeie‟, a spus ferm actrița, care a mai declarat, de asemenea, că își dorește să se întoarcă pe platourile de filmare: „Mi-ar plăcea să joc într-o piesă de epocă. Sunt deschisă propunerilor‟, a spus ea.

Sursă foto: Shutterstock 

Mai multe