Lily Collins, din „Emily in Paris‟, victima violenței domestice: „Mi se desprindea pielea‟

Aceste celebrități au fost victimele violenței domestice și nu s-au ferit să vorbească despre abuzurile suferite. Una dintre ele este și Lily Collins, vedeta din serialul de succes „Emily in Paris‟. 

image

Poate că sunt celebre și iubite de mulți fani, însă asta nu le-a protejat de violența domestică. Din păcate, mai multe celebrități de la Hollywood au fost abuzate verbal, fizic sau psihic. 

De exemplu, Lily Collins (33 de ani), actrița care îi dă viață personajului Emily Cooper din serialul de succes „Emily in Paris‟, avea doar 20 de ani când a fost abuzată fizic și emoțional de către partenerul ei de pe atunci. În podcastul „We Can Do Hard Things‟, actrița a povestit prin ce a trecut: „Am tăcut și mă simțeam confortabil în tăcere. Simțeam că trebuia să mă fac mică pentru a mă simți în siguranță‟. După un timp, corpul ei a început să o avertizeze: „Mi se desprindea pielea. Aveam atacuri de panică și infecții la rinichi.‟ Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de atunci, actrița a povestit că încă mai are momente când simte nevoia să rămână tăcută și să stea singură. Din fericire, soțul său, Charlie McDowell, cu care s-a căsătorit în 2021, o ajută să treacă cu bine peste aceste episoade. 

O altă vedetă care a fost abuzată fizic este Selma Blair. Actrița a primit un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit, producătorul de film Ron Carlson, după ce a fost victima unui atac violent în casa ei. Potrivit „Stars Insider‟, incidentul s-ar fi întâmplat după despărțirea celor doi, când bărbatul s-a întors în casa vedetei pentru a-i înapoia cheile. În acel moment, Selma nu se afla într-o stare de sănătate bună, deoarece primea tratament pentru scleroză multiplă. Ron Carlson a jignit-o, a apucat-o de gât și a aruncat-o pe podea. Mai mult decât atât, producătorul a lovit-o de mai multe ori și a amenințat că o va ucide.  

Citește și: Cum arată Selma Blair la trei ani distanță de la diagnosticul de scleroză multiplă

Și Will Smith a trecut prin experiențe care i-au marcat existența. În cartea sa de memorii, „Will‟, el a dezvăluit că tatăl său, care a murit în 2016, a fost extrem de violent cu mama lui. Pe când avea doar 9 ani, Smith a fost martorul unui atac traumatizant: „L-am văzut pe tatăl meu când o lovea pe mama, atât de tare încât s-a prăbușit. Am văzut-o scuipând sânge‟, a scris actorul, care a subliniat că s-a simțit rușinat și vinovat pentru că nu a putut să își protejeze mama atunci. De asemenea, Halle Berry a trecut printr-o experiență similară. În cadrul unui eveniment caritabil, care a avut loc în New York, actrița a povestit că a văzut cum mama sa era supusă la abuzuri fizice. Ulterior și ea a experimentat o relație abuzivă: „Când mi-am pierdut 80% din auz mi-am dat seama că trebuie să pun stop‟, a declarat ea. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg