Shania Twain face dezvăluiri dureroase: „Am ratat bucuria de a fi femeie‟

24 iunie 2024   Viață de vedetă

Shania Twain (58 de ani) a dezvăluit că a scris versurile piesei sale de succes, „Man! I Feel Like a Woman!‟, după o perioadă în care nu și-a dorit să fie femeie. De ce nu se simțea artista bine în pielea ei? 

 „Cel mai bun lucru în a fi femeie / Este privilegiul de a te distra puţin‟, cântă Shania Twain în hitul „Man! I Feel Like a Woman!‟ („Omule! Mă simt ca o femeie!‟), lansat în anul 1999 și devenit ulterior un imn al femeilor puternice. 

În autobiografia „From This Moment On‟, Shania Twain dezvăluia că a scris versurile melodiei, inspirată de nopțile pe care le petrecea alături de prietenii ei în cluburile de gay, fiind fascinată de bărbații care se transformau în femei frumoase, însă adevărul ar fi altul, potrivit publicației „People‟.

Citește și acest articol: Ce o ajută pe Shania Twain la aproape 60 de ani să se simtă tânără 

Adevărul din spatele piesei „Man! I Feel Like a Woman!‟

Shania Twain, în vârstă de 58 de ani, a dezvăluit recent că melodia sa celebră are o poveste dureroasă. Cântăreața de muzică country a povestit într-un interviu pentru „The Times‟ că versurile piesei au fost inspirate din copilăria abuzivă pe care a trăit-o. Potrivit artistei, cel de-al doilea soț al mamei sale, Jerry, ar fi agresat-o sexual, pe lângă faptul că era abuziv fizic față de mama ei. Din aceste motive, Shania Twain, ani de zile, nu și-a acceptat feminitatea:

„Această melodie spune, de fapt, că am așteptat prea mult timp să mă simt bine ca fiind femeie. Ani de zile m-am ferit de el și nu mi-am dorit să fiu femeie. Eram o femeie timidă, nesigură, nu persoana de astăzi. Creierul meu îmi spunea să nu-mi piese cu adevărat de ceea ce sunt, însă corpul mă împiedica. Am fost nevoită să stabilesc limite, iar tot ce îmi doream era să nu atrag atenția‟, a spus câștigătoarea a cinci premii Grammy.

Vezi și acest articol: Shania Twain a pozat topless: „Mi-a fost foarte rușine cu trupul meu‟

Shania Twain: „Știam că băieții vor profita de mine‟

Tot în același interviu, Shania Twain, considerată a fi una dintre cele mai frumoase artiste, a spus că „a ratat bucuria de a fi femeie‟, dezvăluind că „nu a mers niciodată la plajă în costum de baie‟ în adolescență: „Știam că băieții vor profita de mine într-un fel sau altul.‟ 

Concepția cântăreței s-a schimbat, însă, odată cu trecerea anilor, când a reușit să își vindece traumele din copilărie: „Mă săturasem să mă port ca o femeie fără forme. Așa că am scris melodia. Târziu m-am simțit bine în propria mea piele‟, a mai spus ea. 

 Sursă foto: Instagram @shaniatwain  

Mai multe