Shania Twain este „sora spirituală” a lui Jon Bon Jovi. Totul despre relația lor specială

Cei doi cântăreți s-au apropiat unul de altul din cauza unei probleme comune. „Îmi alină sufletul!”, spune vedeta de 58 de ani despre relația specială pe care o are cu rockerul de 62 de ani.

image

Există o prietenie aparte între Shania Twain și Jon Bon Jovi, doi cântăreți de succes mondial, care au reușit să aibă cariere muzicale de top, dar, la un moment dat, s-au confruntat cu aceeași problemă, care le amenința întreaga carieră de până atunci.

„Îmi alină sufletul!”, a ținut să spună Shania în People, când a aflat că Jon Bon Jovi a numit-o pe Twain „sora mea spirituală”. „Avem o legătură specială, pentru că există foarte puțini cântăreți care au avut asemenea problemă cu care ne-am confruntat noi”, a adăugat vedeta.

În mini-seria „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”, legendarul rocker a vorbit cu sinceritate despre lupta sa cu problemele avute la corzile vocale încă din 2015. După ce și-a ignorat simptomele și durerea simțită timp de trei ani, liderul trupei Bon Jovi a început să vorbească cu Shania, care avusese o experiență asemănătoare.

„Nu l-am întrebat pe Jon cum de-și stricase corzile vocale”, a ținut să spună Twain. „Eu i-am povestit despre experiența mea, i-ar zis care a fost tot procesul prin care am trecut eu, dar fără să-l influențez în niciun fel. Am vorbit la nivel personal, dar n-am cerut detalii despre situația cu care se confrunta el”, a continuat cântăreața americană.

„În cazul meu, eu nu mai puteam menține o carieră solo cu problemele pe care le aveam la corzile mele vocale, iar nervii nu se repară. Poți doar să faci câteva ceva ca să mai repari din stricăciunile fizice și eu asta am făcut timp de un an”, a ținut să menționeze Shania.

Cântăreața a revenit apoi pe scenă mai spectaculoasă ca niciodată. „Atunci mi-am spus eu mie că, dacă nu voi mai putea cânta niciodată, voi începe să compun muzică pentru alții care pot cânta. Iar această soluție mă încânta destul de mult”, a recunoscut Shania Twain.

„Am petrecut, astfel, mai mult timp compunând și așa am ajuns să-mi ascult melodiile înregistrate, ceea ce m-a făcut foarte fericită. Mi-am spus mie însămi să merg tot timpul spre lumină, să nu caut niciodată latura întunecoasă a vieții și asta am făcut!”, a conchis ea.

Întocmai ca Shania, Jon Bon Jovi a reușit să-și vindece corzile vocale atât cât s-a putut, iar acum încântă publicul cu hiturile trupei sale, care a cântat și în România de două ori – prima dată, Jon Bon Jovi a avut o voce „ca pe casetă”, iar, a doua oară, vocalul trupei Bon Jovi s-a străduit să mențină notele exact așa cum ne obișnuise că putuse până atunci.

foto - Shutterstock



Recente

Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg