Shania Twain este „sora spirituală” a lui Jon Bon Jovi. Totul despre relația lor specială

Cei doi cântăreți s-au apropiat unul de altul din cauza unei probleme comune. „Îmi alină sufletul!”, spune vedeta de 58 de ani despre relația specială pe care o are cu rockerul de 62 de ani.

image

Există o prietenie aparte între Shania Twain și Jon Bon Jovi, doi cântăreți de succes mondial, care au reușit să aibă cariere muzicale de top, dar, la un moment dat, s-au confruntat cu aceeași problemă, care le amenința întreaga carieră de până atunci.

„Îmi alină sufletul!”, a ținut să spună Shania în People, când a aflat că Jon Bon Jovi a numit-o pe Twain „sora mea spirituală”. „Avem o legătură specială, pentru că există foarte puțini cântăreți care au avut asemenea problemă cu care ne-am confruntat noi”, a adăugat vedeta.

În mini-seria „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”, legendarul rocker a vorbit cu sinceritate despre lupta sa cu problemele avute la corzile vocale încă din 2015. După ce și-a ignorat simptomele și durerea simțită timp de trei ani, liderul trupei Bon Jovi a început să vorbească cu Shania, care avusese o experiență asemănătoare.

„Nu l-am întrebat pe Jon cum de-și stricase corzile vocale”, a ținut să spună Twain. „Eu i-am povestit despre experiența mea, i-ar zis care a fost tot procesul prin care am trecut eu, dar fără să-l influențez în niciun fel. Am vorbit la nivel personal, dar n-am cerut detalii despre situația cu care se confrunta el”, a continuat cântăreața americană.

„În cazul meu, eu nu mai puteam menține o carieră solo cu problemele pe care le aveam la corzile mele vocale, iar nervii nu se repară. Poți doar să faci câteva ceva ca să mai repari din stricăciunile fizice și eu asta am făcut timp de un an”, a ținut să menționeze Shania.

Cântăreața a revenit apoi pe scenă mai spectaculoasă ca niciodată. „Atunci mi-am spus eu mie că, dacă nu voi mai putea cânta niciodată, voi începe să compun muzică pentru alții care pot cânta. Iar această soluție mă încânta destul de mult”, a recunoscut Shania Twain.

„Am petrecut, astfel, mai mult timp compunând și așa am ajuns să-mi ascult melodiile înregistrate, ceea ce m-a făcut foarte fericită. Mi-am spus mie însămi să merg tot timpul spre lumină, să nu caut niciodată latura întunecoasă a vieții și asta am făcut!”, a conchis ea.

Întocmai ca Shania, Jon Bon Jovi a reușit să-și vindece corzile vocale atât cât s-a putut, iar acum încântă publicul cu hiturile trupei sale, care a cântat și în România de două ori – prima dată, Jon Bon Jovi a avut o voce „ca pe casetă”, iar, a doua oară, vocalul trupei Bon Jovi s-a străduit să mențină notele exact așa cum ne obișnuise că putuse până atunci.

foto - ShutterstockRecente

Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri jpg
Gigi Hadid sursa  Instagram jpg