Ce o ajută pe Shania Twain la aproape 60 de ani să se simtă mai tânără

Shania Twain, interpreta piesei „Man! I Feel Like A Woman!‟, va împlini anul acesta 59 de ani, însă artista nu își arată vârsta. Ea a dezvăluit într-un interviu că se simte mai tânără, iar un truc a ajutat-o în acest sens! Care-i este secretul?

image

Pentru a sfida trecerea timpului, celebritățile apelează la diverse metode - de la diete drastice și până la proceduri estetice sau intervenții chirurgicale, care se dovedesc a fi, în majoritatea cazurilor, de succes! Cher, Victoria Beckham sau Oprah Winfrey sunt doar o parte dintre vedetele care arată mai tinere decât sunt, la fel și cântăreața Shania Twain, care pare că nu mai îmbătrânește! 

Dacă pe CherVictoria Beckham și Oprah Winfrey le ajută dietele și stilul de viață activ, Shania Twain are și un alt truc, care o face să se simtă în formă și mai tânără față de vârsta ei de acum, și anume - 58 de ani. 

Citește și acest articol: Shania Twain și-a surprins fanii cu un nou look. „Ce și-a făcut la față?”

Shania Twain acceptă îmbătrânirea într-un mod elegant 

Shania Twain a povestit într-un interviu pentru „Extra‟ că îmbătrânirea nu este un subiect de interes pentru ea, deoarece acceptă schimbările care vin odată cu trecerea timpului. Mai mult, cântăreața este conștientă că nu-și poate schimba vârsta, însă faptul că a ales să își vopsească părul o ajută să se simtă mult mai tânără decât este. De altfel, Shania Twain și-a surprins fanii recent cu noul ei look, când a ales să poarte o perucă roz neon:

„Începi să îți dai seama că pierzi timp dacă te îngrijorezi și îți este frică. Nu mi-e frică de îmbătrânire. Îmi risipesc energia dacă îmi fac griji și mă tem de asta! Am ajuns să mă obișnuiesc cu părul meu care este din ce în ce mai deschis. Rozul, în mod surprinzător, m-a făcut să arăt și să mă simt mai tânără. Deci a fost o alegere foarte bună!‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Shania Twain își ascundea sânii ca să nu fie abuzată sexual de tatăl ei vitreg 

De asemenea, în anul 2022, Shania Twain a adoptat o nuanță roz a părului la Gala People’s Choice Awards, iar la același eveniment din anul 2022, a avut o culoare îndrăzneață a părului, similară cu cea din videoclipul melodiei sale - „That Don’t Impress Me Much‟. 

Sursă foto: Instagram @shaniatwain / video: YoutubeRecente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg