Ce o ajută pe Shania Twain la aproape 60 de ani să se simtă mai tânără

Shania Twain, interpreta piesei „Man! I Feel Like A Woman!‟, va împlini anul acesta 59 de ani, însă artista nu își arată vârsta. Ea a dezvăluit într-un interviu că se simte mai tânără, iar un truc a ajutat-o în acest sens! Care-i este secretul?

image

Pentru a sfida trecerea timpului, celebritățile apelează la diverse metode - de la diete drastice și până la proceduri estetice sau intervenții chirurgicale, care se dovedesc a fi, în majoritatea cazurilor, de succes! Cher, Victoria Beckham sau Oprah Winfrey sunt doar o parte dintre vedetele care arată mai tinere decât sunt, la fel și cântăreața Shania Twain, care pare că nu mai îmbătrânește! 

Dacă pe CherVictoria Beckham și Oprah Winfrey le ajută dietele și stilul de viață activ, Shania Twain are și un alt truc, care o face să se simtă în formă și mai tânără față de vârsta ei de acum, și anume - 58 de ani. 

Citește și acest articol: Shania Twain și-a surprins fanii cu un nou look. „Ce și-a făcut la față?”

Shania Twain acceptă îmbătrânirea într-un mod elegant 

Shania Twain a povestit într-un interviu pentru „Extra‟ că îmbătrânirea nu este un subiect de interes pentru ea, deoarece acceptă schimbările care vin odată cu trecerea timpului. Mai mult, cântăreața este conștientă că nu-și poate schimba vârsta, însă faptul că a ales să își vopsească părul o ajută să se simtă mult mai tânără decât este. De altfel, Shania Twain și-a surprins fanii recent cu noul ei look, când a ales să poarte o perucă roz neon:

„Începi să îți dai seama că pierzi timp dacă te îngrijorezi și îți este frică. Nu mi-e frică de îmbătrânire. Îmi risipesc energia dacă îmi fac griji și mă tem de asta! Am ajuns să mă obișnuiesc cu părul meu care este din ce în ce mai deschis. Rozul, în mod surprinzător, m-a făcut să arăt și să mă simt mai tânără. Deci a fost o alegere foarte bună!‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Shania Twain își ascundea sânii ca să nu fie abuzată sexual de tatăl ei vitreg 

De asemenea, în anul 2022, Shania Twain a adoptat o nuanță roz a părului la Gala People’s Choice Awards, iar la același eveniment din anul 2022, a avut o culoare îndrăzneață a părului, similară cu cea din videoclipul melodiei sale - „That Don’t Impress Me Much‟. 

Sursă foto: Instagram @shaniatwain / video: Youtube



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG