Vedete care au devenit faimoase din pură întâmplare. O ceartă i-a schimbat viața lui Charlize Theron

16 martie 2023   Viață de vedetă

Există vedete care nu și-au propus să devină faimoase și bogate! De pildă, Charlize Theron a fost descoperită din pură întâmplare într-o bancă, iar Ashton Kutcher urma să devină inginer... 

Le vezi pe micile și marile ecrane, dar unele vedete nici măcar nu s-au gândit vreodată că vor fi atât de populare. De exemplu, Charlize Theron a fost descoperită la vârsta de 19 ani într-o bancă de către John Crosby, un agent care era în căutare de viitoare vedete. Charlize urma să încaseze un cec trimis de mama ei, însă un funcționar al băncii a refuzat să îi ofere banii, deoarece avea probleme cu cetățenia. Charlize a început să se certe cu acesta, iar Crosby a fost impresionat de determinarea ei, motiv pentru care i-a oferit o carte de vizită.

Citește și: Charlize Theron: „Niciodată n-am avut un plan!”

Povestea lui Charlize Theron se aseamănă cu cea a lui Natalie Portman. Actrița se afla într-o pizzerie, unde un agent s-a apropiat de ea și i-a cerut să participe la o ședință foto. La acea vreme, Natalie avea doar 12 ani și își dorea să devină dansatoare. 

Nici Ashton Kutcher nu s-a gândit în copilărie că o să devină actor. După ce a absolvit liceul, el a fost admis la Universitatea din Iowa, unde a studiat ingineria biochimică. Mai târziu, s-a înscris la o competiție de modelling, iar acolo a fost descoperit de oameni importanți din industrie. Modellingul l-a ajutat și pe Channing Tatum să devină cunoscut, asta după ce el a fost broker de credite ipotecare, dansator și inclusiv a lucrat la un adăpost pentru animale. Actorul a fost sfătuit să urmeze o carieră în modelling, iar această industrie i-a dat șansa să lucreze cu oameni importanți. 

Citește și: Ashton Kutcher și prima declarație de dragoste pentru Mila Kunis. Ashton: „Prea multă tequila”

Pe când avea 18 ani, Marilyn Monroe (pe numele real Norma Jean Mortenson) lucra într-o uzină din California. Într-o zi, fotograful care le făcea poze femeilor din acel loc i-a remarcat frumusețea și a fotografiat-o. Mai târziu, Marilyn și-a început cariera ca model și a semnat primul ei contract de film. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe