Cele mai longevive vedete de la Hollywood dezvăluie secretele pentru o viață îndelungată!

Fă cunoștință cu o parte dintre cele mai longevive vedete de la Hollywood și descoperă care sunt secretele lor pentru o viață îndelungată!  

image

Crezi sau nu, la Hollywood există multe celebrități născute la începutul secolului al XX-lea care încă lucrează și nu plănuiesc să se retragă din activitate. Acești actori au avut un impact uriaș asupra industriei de film, iar vârsta înaintată nu le-a fost un impediment în calea succesului. 

Dick Van Dyke din „Mary Poppins‟

De exemplu, s-ar putea să fii surprins, dar actorul Dick Van Dyke, care l-a jucat pe Bert în „Mary Poppins‟, a ajuns la vârsta de 97 de ani. În anul 2015, actorul a publicat o carte care cuprinde sfaturi pentru longevitate. Ce îl ajută pe actor să fie în formă?

Mișcarea ar fi răspunsul: „Continuă să te miști!‟, îndeamnă actorul, potrivit „Express‟. „Mulți dintre prietenii mei nu o fac, dar eu recomand‟, a mai spus el. 

Citește și: Ceaiurile longevității. Ce băuturi să consumi ca să trăiești mai mult 

Glynis Johns va împlini anul acesta 100 de ani 

Pe Glynis Johns, în vârstă de 99 de ani, o știm din celebrele filme „While You Were Sleeping‟, „Mary Poppins‟ sau „Another Time, Another Place‟, dar ce a contribuit la viața sa îndelungată?

Într-un interviu pentru „Los Angeles Times‟, ea a dezvăluit că s-a bucurat de fiecare etapă a vieții sale și de avantajele pe care le-a avut, de-a lungul timpului: „Cred că trebuie să profităm de toate avantajele noastre, de fiecare vârstă. Fiecare etapă a vieții trebuie să ne ajute să ne dezvoltăm.‟ 

Citește și: Dieta care-ți prelungește viața. Este perfectă mai ales după 65 de ani 

Caren Marsh-Doll a trecut de 100 de ani 

Caren Marsh-Doll a lucrat ca actriță în timpul Epocii de Aur de la Hollwood, dar s-a retras în anii ’50 și a devenit profesor de dans. Pe ea de ani o știm din „Gone with the Wind‟, „Night and Day‟ și „The Wizard of Oz‟, dar ce a ajutat-o să atingă vârsta de 103 ani?

Într-un interviu pentru „Syracuse.com‟, ea spunea că face tot posibilul pentru a elimina stresul din viața de zi cu zi: „Vă spun un lucru pe care l-am învățat. Nu mă stresez pentru nimic. Nu îmi fac griji pentru nimic. Orice s-ar întâmpla, încerc să mă las purtată de vânt.‟

Sursă foto: Pinterest  Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg