Cele mai longevive vedete de la Hollywood dezvăluie secretele pentru o viață îndelungată!

Fă cunoștință cu o parte dintre cele mai longevive vedete de la Hollywood și descoperă care sunt secretele lor pentru o viață îndelungată!  

image

Crezi sau nu, la Hollywood există multe celebrități născute la începutul secolului al XX-lea care încă lucrează și nu plănuiesc să se retragă din activitate. Acești actori au avut un impact uriaș asupra industriei de film, iar vârsta înaintată nu le-a fost un impediment în calea succesului. 

Dick Van Dyke din „Mary Poppins‟

De exemplu, s-ar putea să fii surprins, dar actorul Dick Van Dyke, care l-a jucat pe Bert în „Mary Poppins‟, a ajuns la vârsta de 97 de ani. În anul 2015, actorul a publicat o carte care cuprinde sfaturi pentru longevitate. Ce îl ajută pe actor să fie în formă?

Mișcarea ar fi răspunsul: „Continuă să te miști!‟, îndeamnă actorul, potrivit „Express‟. „Mulți dintre prietenii mei nu o fac, dar eu recomand‟, a mai spus el. 

Citește și: Ceaiurile longevității. Ce băuturi să consumi ca să trăiești mai mult 

Glynis Johns va împlini anul acesta 100 de ani 

Pe Glynis Johns, în vârstă de 99 de ani, o știm din celebrele filme „While You Were Sleeping‟, „Mary Poppins‟ sau „Another Time, Another Place‟, dar ce a contribuit la viața sa îndelungată?

Într-un interviu pentru „Los Angeles Times‟, ea a dezvăluit că s-a bucurat de fiecare etapă a vieții sale și de avantajele pe care le-a avut, de-a lungul timpului: „Cred că trebuie să profităm de toate avantajele noastre, de fiecare vârstă. Fiecare etapă a vieții trebuie să ne ajute să ne dezvoltăm.‟ 

Citește și: Dieta care-ți prelungește viața. Este perfectă mai ales după 65 de ani 

Caren Marsh-Doll a trecut de 100 de ani 

Caren Marsh-Doll a lucrat ca actriță în timpul Epocii de Aur de la Hollwood, dar s-a retras în anii ’50 și a devenit profesor de dans. Pe ea de ani o știm din „Gone with the Wind‟, „Night and Day‟ și „The Wizard of Oz‟, dar ce a ajutat-o să atingă vârsta de 103 ani?

Într-un interviu pentru „Syracuse.com‟, ea spunea că face tot posibilul pentru a elimina stresul din viața de zi cu zi: „Vă spun un lucru pe care l-am învățat. Nu mă stresez pentru nimic. Nu îmi fac griji pentru nimic. Orice s-ar întâmpla, încerc să mă las purtată de vânt.‟

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg