VIDEO Kate Middleton i-a dat cea mai dulce poreclă Prințului Louis

12 mai 2023   Viață de vedetă

Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, a continuat, fără voia lui, să facă o concurenţă acerbă încoronării la capitolul farmec personal la unul dintre evenimentele Familiei Regale Britanice prilejuite de încoronarea regelui Charles al III-lea.

Ieșirea prințului Louis a făcut parte din a treia zi a festivităților încoronării. Potrivit HuffPost, Prinţesa Chaterine de Wales și Prințul William de Wales i-au adus pe copiii lor, George, Charlotte și Louis, la un eveniment de voluntariat cu asociația Cercetașii, unde copiii au luat parte la renovarea unei cabane de cercetaşi, cu ajutorul tatălui lor.

Cum s-a dat de gol Prințesa Catherine ce poreclă i-a pus mezinului

În timpul evenimentului, Prințesa de Wales a dezvăluit porecla adorabilă pe care o are băiatul ei cel mic, pe care îl numește cu afecțiune „Lou Bugs” (gândăcelul Lou).

Într-un videoclip surprins de Hello Magazine în timp ce copiii se delectau cu bezele coapte, Kate a fost auzită cum îl îndemna pe Louis: „Pune-l pe foc, Lou Bugs!”.

Citeşte şi: Prințul George, dezamăgit de „Concertul încoronării‟? Care ar fi fost motivul

Aşa sunt numiţi în familie ceilalţi copiii ai Familiei Regale Britanice!

De-a lungul anilor, familia regală a împărtășit câteva dintre poreclele pe care le folosesc pentru copiii lor. Prințesa de Wales a dezvăluit anterior că o numește pe Charlotte „Lottie”, în timp ce William o numește „Mignonette”. Şi Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, după porecla familiei reginei Elisabeta, „Lilibet”.

Cei trei copii al Prinţului William au fost prezenţi la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea, care a avut lor pe 6 mai. George a jucat un rol major în cadrul ceremoniei ca paj de onoare pentru bunicul său, la Westminster Abbey.

Vezi si: Viața luxoasă a Prințesei Charlotte, cel mai bogat copil din lume

Atât Charlotte, cât și Louis au intrat la ceremonie împreună cu părinții lor şi întreaga familie a părăsit Westminster Abbey pentru procesiunea către Palatul Buckingham. Mai târziu, copiii au apărut la balconul palatului regal pentru a saluta mulţimea, iar Loius a atras atenţia din nou. Fraţii lui mai mari au luat parte şi la concertul de încoronare, unde au dansat și cântat alături de Katy Perry și Lionel Richie.

FOTO: Instagram/theroyalfamily, hellomag

Mai multe