Ei sunt cei mai bogați copii din lume! Își permit să cumpere obiecte de milioane de dolari

„Așa părinți, așa copii‟, spune o vorbă, care se aplică și în cazul vedetelor bogate ce s-au asigurat că odraslele lor au în conturi sume impresionante de bani. A sosit momentul să faci cunoștință cu cei mai bogați copii din lume! 

image

Este normal ca bogații să le asigure moștenitorilor tot confortul, dar știai că există o mulțime de copii ce își permit să cumpere, în momentul actual, mașini de milioane de dolari, case și obiecte de lux? „Edudwar‟ a lansat topul celor mai bogate odrasle din lume, iar numele lor s-ar putea să îți fie cunoscute. 

Topul celor mai bogați copii din lume 

Pe locul 5  se situează nimeni altul decât Prințul Louis, fiul Prințului William cu Catherine, Ducesa de Cambridge. La doar patru ani, Louis deține o avere de 400 de milioane de dolari, însă unele „voci‟ spun că această banii nu ar fi suficienți, ținând cont de statutul său regal. 

Citește și: Kate nu mai poate să țină pasul cu Prințul Louis. Ce hobby are mezinul Ducilor de Cambridge 

Pe locul 4 în topul celor mai bogați copii din lume se află Stormi Webster, cel mai mare copil al lui Kylie Jenner cu Travis Scott. Este de aceeași vârstă cu Prințul Louis, dar de două ori mai bogată. 

Fetița, care este cunoscută pentru traiul de lux pe care îl duce, ar avea o avere de 726 de milioane de dolari. Acest lucru se datorează sumelor uriașe pe care Kylie i le-a lăsat deja moștenire, dar și pentru că vedeta a lansat mai multe mărci cu numele fetiței, astfel încât Stormi să poată călca pe urmele sale și să vândă produse, când va fi mai mare. 

Pe locul 3 se află fiica cântăreței Beyonce cu rapperul Jay-Z, Blue Ivy Carter, care a împlinit, de curând, 11 ani. În averea sa de 1 miliard de dolari, sunt incluse 8 proprietăți imobiliare, Bitcoin în valoare de 1 milion de dolari, 2 iahturi care valorează peste 4 milioane de dolari și, desigur, depozite bancare în care părinții i-au păstrat numerar. 

Fruntașii clasamentului 

Al doilea cel mai bogat copil este fratele Prințului Louis, adică Prințul George. Se estimează că averea Prințului s-ar ridica la 3 miliarde de dolari, însă chiar și așa, nu o întrece pe sora lui, Prințesa Charlotte, care este cel mai bogat copil din lume.

Averea Prințesei atinge 5 miliarde de dolari, iar suma s-ar justifica având în vedere statutul regal pe care îl are. Ea este singura prințesă aflată în linie directă pentru tron. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg