Cât de frumos își răsfăța Regina Elisabeta a II-a strănepoții!

Bunătatea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii putea fi observată inclusiv în comportamentul pe care Majestatea Sa îl manifesta față de strănepoții săi, Louis, Charlotte și George. Iată ce gesturi frumoase făcea pentru copiii Prințului William cu Kate Middleton

image

Pentru familia regală, Regina Elisabeta a II-a a fost mai mult decât un suveran regal - ea a fost mamă, bunică și străbunică. Pierderea ei este o experiență unică, mai ales pentru strănepoții care își vor aduce aminte mereu de momentele petrecute alături de ea. De pildă, se spune că fiii Prințului William - George (9 ani), Charlotte (7 ani) și Louis (4 ani) și-au adorat bunica și o vizitau regulat la reședința ei din Balmoral, în perioada verii și iarna la moșia regală din Sandringham. 

Gesturile de afecțiune ale Reginei Elisabeta a II-a pentru strănepoți 

La rândul ei, Regina Elisabeta a II-a avea un mod interesant de a-și arăta afecțiunea față de strănepoții ei, ori de câte ori aceștia veneau în vizită. 

Citește și: Cine este nepoata Reginei Elisabeta a II-a care a lucrat vara trecută pe un salariu modest

După cum a povestit Kate Middleton, în primul ei interviu TV, din anul 2016, Regina Elisabeta obișnuia să își răsfețe strănepoții cu un mic cadou „dulce”. Ea a spus: „Întotdeauna lăsa un mic cadou sau ceva în camera lor când mergeam și stăteam cu ea, iar aceste gesturi arătau doar dragostea ei pentru familie”. 

Ce a spus Prințul Louis despre dispariția străbunicii

Dacă Prințul George și Prințesa Charlotte au fost prezenți la înmormântarea străbunicii lor, fiul cel mic al Prințului William cu Kate Middleton, Louis, nu i-a însoțit. La doar patru ani, Kate și William au decis că Louis este prea mic și nu este pregătit pentru acest moment:

„În calitate de părinți, s-au gândit mult dacă copiii lor ar trebui să îi însoțească. Bineînțeles, Louis este prea mic, dar George și Charlotte sunt pregătiți pentru asta”, a spus o sursă. 

Vezi și: Înmormântarea Reginei a bătut recordul deținut de aterizarea pe Lună!  

Deși nu a fost prezent la înmormântare, când a aflat de moartea străbunicii sale, micul Louis i-a spus mamei sale: „Mami, nu-ți face griji, pentru că acum ea este cu străbunicul”. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg