Prințul George, dezamăgit de „Concertul încoronării‟? Care ar fi fost motivul

Înainte de „Concertul încoronării‟, care a avut loc pe 7 mai, la Castelul Windsor, Prințul William a dezvăluit ce gen muzical ascultă fiul său George, în vârstă de nouă ani și care sunt formațiile lui favorite. 

image

Pe data de 7 mai, Familia Regală s-a bucurat de concertul organizat în cinstea încoronării Regelui Charles al III-lea. Sub ochii celor 20.000 de spectactori, au urcat pe scenă mai multe vedete ale muzicii internaționale, precum Lionel Richie, Katy Perry și formația Take That.

Citește și: Încoronarea Regelui Charles. Gafa pe care a făcut-o Lionel Richie când a întâlnit-o pe Regina Camilla 

În timp ce publicul a fost încântat de piesele auzite, nu același lucru putem spune despre Prințul George, nepotul Regelui Charles al III-lea, care nu și-a văzut trupele muzicale favorite pe scenă. 

Ce gen muzical ascultă Prințul George? 

Înainte de marele concert, care a avut loc pe 7 mai, la Castelul Windsor, Prințul William a dezvăluit care este genul muzical pe care fiul său, George, în vârstă de nouă ani, îl preferă. Potrivit „The New York Post‟, sunt mari șase ca Prințul George să fi fost dezamăgit de alegerile muzicale pentru „Concertul încoronării‟, deoarece niciuna dintre trupele sale preferate nu a cântat duminică.

Vezi și: Care este profesia pe care Prințul George o iubește. Are legătură cu un personaj îndrăgit din desene animate 

În timpul unei plimbări pe „The Long Walk‟, din Windsor, Prințul William a salutat fanii familiei regale britanice și le-a spus admiratorilor că fiul său, George este un mare fan al trupelor rock AC/DC și Led Zeppelin.

Caroline Mulvihill, de la Corul Rock, din Windsor, a fost cea care a discutat cu Prințul William: „Vorbeam despre genul de muzică pe care îl cântăm și Will ne spunea că în casa lor există diverse gusturi muzicale. Lui George îi place foarte mult AC/DC și Led Zeppelin. A fost destul de interesant să aud asta‟, a declarat ea, potrivit „Mirror‟.  

În cadrul evenimentului de pe 7 mai, Prințul William a ținut un mic discurs în cadrul căruia a declarat că este mândru de „Pa‟, formulă colocvială adresată tatălui rău, Regele Charles al III-lea și că bunica lui, regretata Regina Elisabeta a III-a „este o mamă foarte mândră, care ne veghează de sus‟, informează „Daily Mail‟.  

Sursă foto: Pinterest  



Recente

vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg