Secretele acestui cheesecake cu piersici. De ce toți cer porția a doua?

16 iulie 2025   Rețete

Clasicul cheesecake poate fi cu totul diferit dacă parcurgi paşii reţetei de mai jos. Vezi ce ingrediente îţi garantează succesul şi cum să procedezi pentru ca fiecare să mai dorească o porţie!

Ingrediente pentru 10 porţii

Pentru blat:

300 g biscuiţi digestivi cu cacao

100 g unt

Pentru umplutură:

½ kg cremă de brânză

100 g zahăr

200 g unt

2 linguri fulgi de nucă de cocos

250 ml smântână pentru frişcă

Pentru decor:

300 g piersici

1 plic tort-gelee roşu

Te-ar mai putea interesa: Un deliciu cum n-ai mai gustat: cheesecake cu lămâie şi frişcă, la pahar

Mod de preparare

Sfărâmi biscuiţii şi-i amesteci cu untul moale. Treci amestecul într-o tavă tavă rotundă şi-l dai la frigider.

Amesteci crema de brânză cu zahărul şi untul. Încorporezi frişca bătută şi fulgii de nucă de cocos. Torni compoziţia peste blatul de biscuiţi şi le dai la rece din nou două-trei ore.

Vezi si: Cheesecake cu kiwi şi jeleu

Ornezi prăjitura cu piersicile tăiate cubuleţe în prealabil şi torni tort-gelee, preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Dai la frigider peste noapte.

FOTO: Shutterstock

Mai multe