Rozmarinul este perfect pentru a împiedica părul să cadă şi stimulează în acelaşi timp creşterea, astfel încât podoaba ta capilară să se regenereze. 

Citeşte şi: Mască pentru căderea părului. Combină uleiul de ricin cu trei picături de coniac, face minuni

Cum prepari tratamentul pentru păr cu rozmarin

Că să prepari propriul ser pentru creşterea părului, ai nevoie de 8 picături de ulei esenţial de rozmarin, 50 ml de ulei de migdale dulci, 3 picături de ulei esenţial de Iarbă Sfântului Ioan (salvia sclarea) şi 6 picături de ulei esenţial de lavandă, scrie secretele.com. Combină ingredientele şi aplică preparatul pe scalp şi pe foliculii de par folosind o perie. Aplică serul o dată la două zile, după dus. Serul stimulează creşterea părului şi îi conferă părului un miros foarte plăcut!

Tratament pe timpul nopţii

Amestecă 3 picături de ulei esenţial de rozmarin cu 1 linguriţă de miere şi 2 linguri de ulei de cocoş presat la rece. Aplică preparatul pe scalp insistând la rădăcina părului şi la vârfuri, după care acoperă părul cu o pungă de plastic sau o cască pentru duş.

Citeşte şi: Masca de păr cu banane reface vârfurile despicate. 4 moduri în care o poţi prepara

Aşază un prosop peste faţă de pernă că să nu o murdăreşti, şi dormi cu preparatul pe par. Uleiul de rozmarin stimulează creşterea părului, mierea hidratează şi hrăneşte părul, iar uleiul de cocoş previne căderea părului. Spală-te pe cap a două zi. Rezultatele se observă foarte repede.