În imaginile făcute publice pe reţelele sociale, Andreea Marin apare în poziţii nu tocmai uşor de executat, iar fanii au fost impresionaţi de flexibilitatea ei.

“Ambiţie, mult sport, un începător în yoga nu poate să ajungă la acest nivel de performanţă. Deci Andreea încă o dată ne demonstrează că nu există nu se poate. Succes în continuare pe plan profesional, sentimental”, i-a scris o admiratoare.

De asemenea, Andreea Marin a găsit puterea de a vorbi despre această experienţă şi s-a arătat extrem de încântată.

Motivul uimitor pentru care Shakira nu s-a măritat niciodată cu tatăl copiilor ei: "Căsătoria mă sperie"

“O experienţă extraordinară trăită azi, în Bali, şi ştiţi că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte!

Pacea deplină, echilibrul, înţelepciunea, frumuseţea naturală şi căldura umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 şi 6 dimineaţa, odată cu gâzele, cu cocoşii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce şi-au făcut cuib chiar lângă terasa noastră, cu freamătul pădurii uriaşe şi susurul râului ce-i răcoreşte rădăcinile.

La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o noua încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga.

3 zodii de femei disperate după atenţie. Ar face orice să fie în prima linie. Gemenii sunt pe listă

Am început anul cu dreptul, cu promisiunea de a avea grijă mai mult de echilibrul minte, trup şi suflet, cu mintea deschisă spre nou, spre descoperirea minunilor acestei lumi ce ne pot ajuta sănătatea, sufletul, spiritul”, a spus Andreea Marin pe Facebook.