Dacă ai observat că genele tale nu mai sunt atât de dese ca altădată, motiv pentru care îţi propunem să ţii cont de câteva sfaturi simple.

„Pe măsură ce îmbătrânim, părul începe să devină mai subţire şi mai uscat, iar căderea mai accentuată. Din păcate, acest proces afectează şi genele”, declara pentru womenshealthmag.com medicul dermatolog Dendy Engelman.

5 remedii naturiste pentru a trata eficient tusea. Scapi imediat de disconfort

La fel ca şi în cazul căderii părului, căderea genelor poate fi cauzată de schimbări hormonale şi deficienţe de vitamine. Frecarea excesivă, ruperea, anumite boli autoimune precum alopecia areata pot provoca, de asemenea, pierderea genelor.

Ca să scapi de această problemă este bine să foloseşti un ser special conceput pentru creşterea genelor. Găseşti numeroase produse în farmacii, ce ajută la stimularea şi creşterea genelor.

De asemenea, pentru a stimula creşterea poţi să foloseşti şi ulei de ricin, care are puterea de a preveni dezvoltarea microbilor şi de a detoxifica pielea datorită conţinutului de acid rinicoleic.

Alimente care te ajută să scapi mai repede de gripă sau răceală. Condimentele picante, pe listă

Un alt remediu naturist la care poţi apela este uleiul de măsline, care ajută la hrănirea pielii şi la hidratarea ei. Tot ce trebuie să faci este să-l aplici pe gene şi să-l laşi să acţioneze cât mai mult timp.

Nu în ultimul rând, ar fi bine să renunţi la ondulatorul de gene, întrucât da, e adevărat că ajută la curbarea lor, însă poate să aibă şi efecte adverse, mai ales dacă îl foloseşti des.