Unii au moştenit banii de la părinţi, cum este cazul lui Lukas Walton, al cărui bunic a fondat lanţul de magazine Walmart din SUA. Când tatăl său a murit într-un accident de maşină, în 2015, Lukas a moştenit o treime din averea familiei. Astfel, la 32 de ani, el s-a trezit în cont cu 18,8 miliarde de dolari!

Alţii şi-au creat imperiile financiare pornind de la o idee, cum este cazul lui Evan Spiegal. Pe când era student la Universitatea Stanford, Evan, împreună cu cel mai bun prieten al său, Bobby Murphy, au pus pe picioare compania Snap, care a creat aplicaţia Snapchat. Acum, la vârsta de 29 de ani, Evan este CEO-ul companiei şi are în cont 3,7 miliarde de dolari -la fel ca şi Bobby. Însă cei mai tineri miliardari din lume sunt, în prezent, femei.

Katharina Andresen, răsfăţata miliardară

Încă nu împliniseră 20 de ani când surorile Katharina şi Alexandra Andresen au primit, de la tatăl lor, câte 42.2% fiecare din afacerea familiei. Johan H. Andresen Jr. este proprietarul Ferd, o firmă norvegiană de investiţii şi servicii financiare. În 2020, la doar 25 de ani, Katharina a fost numită a treia cea mai tânără  miliardară din lume, cu o avere personală de 1,2 miliarde de dolari. În timp ce sora ei, Alexandra, este văzută adesea la volanul unui Lamborghini sau Rolls Royce, Katharina îşi foloseşte contul Instagram pentru a-şi etala ultimele cumpărături. Este vorba de branduri faimoase de haine şi bijuterii, precum Christian Louboutin sau Rolex.

Sora vine din urmă

Alexandra Andresen, sora mai mică Katharinei, este a doua cea mai tânără miliardară din lume. Averea ei este la fel ca cea a surorii cu un an mai mare ca ea, 1,2 miliarde de dolari. Pe lângă maşini de lux, Alexandra este pasionată de echitaţie, participând adesea în competiţii de călărie.

Ce înseamnă o apariţie la TV

Kylie Jenner a fost încoronată anul acesta drept cea mai tânără miliardară din lume. La doar 23 de ani, ea are puţin pesteun miliard de dolari în cont. Kylie şi-a câştigat titulatura de celebritate după ce a apărut pe canalul de televiziune E!, în show-ul "Keeping up with the Kardashians". Cu un nume faimos în lumea celebrităţilor, tinerei nu i-a fost foarte greu să-şi lanseze propria firmă de cosmetice, în 2015. Iar Kylie Cosmetics continuă să-i aducă profituri frumoase.

Foto: Kylie Jenner