Recent, acesta a dezvăluit, într-un interviu la Antena Stars, că se află într-o relaţie extrem de deschisă nu cu una, ci cu mai multe persoane de sex feminin. Deşi nu se mai află la prima tinereţe, chef Scărlătescu nu se grăbeşte deloc să se aşeze la casa lui, să-şi întemeieze o familie sau să lase în urmă moştenitori. 

Citeşte şi: Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte", a explicat cheful.

Cât despre o posibilă relaţie serioasă, Scărlătescu a făcut un fel de haz de necaz cu privire la faptul că se apropie de vârsta de 50 de ani.

"Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa.” a spus Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

Chef Cătălin Scălătescu face parte din juriul emisiunii culinare "Chefi la cuţite", difuzată la Antena 1, şi luptă în sezonul 7 pentru un nou trofeu.