În 2012, înainte de a intra pe post formatul "Te cunosc de undeva", producătorii au făcut un casting riguros pentru a desemna juraţii de la show-ul transformărilor, iar printre vedetele care s-au prezentat la probe a fost şi Andreea Bălan.

Aceasta a trecut cu brio de castingul de la „Te cunosc de undeva”, cântăreaţa primind OK-ul după o singură probă, în care a convins oamenii din echipa Antenei 1 că e potrivită pentru un astfel de job.

Citeşte şi: Nimeni n-a ştiut până acum! Andreea Bălan, la nuntă: „Am trecut prin cel mai greu moment al vieţii mele. Toată slujba am plâns”

„Acum şapte ani, ca să fiu pe acest scaun de jurat, am fost la casting, unde a trebuit să dau o probă. Mă bucur că în acea zi am fost inspirată şi jovială şi am fost plăcută de producători. Aşa am fost aleasă să stau pe acest scaun. De la început am ştiut că voi fi juratul coregrafiei, pentru că performanţele mele în dans au fost bune de-a lungul timpului, obţinând medalia de argint pentru ţara noastră la Campionatul internaţional de dans din Mexic, dar şi datorită faptului că show-urile mele sunt recunoscute ca fiind foarte spectaculoase şi pline de coregrafie. De la început am stat exact aşa cum stăm şi acum. În stânga era Ozana, în dreapta, Andrei Aradits, iar acum, Cristi Iacob. Nimic nu s-a schimbat în acest sens, ceea ce este foarte bine, pentru că oamenii s-au obişnuit aşa cu noi
”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Libertatea.

Citeşte şi: Andreea Bălan, mărturisiri sfâşietoare! De ce a plâns bunica ei pe tot parcursul cununiei religioase:”Mi-a spus că...”

Ulterior, Andreea Bălan s-a împrietenit şi mai tare cu Aurelian Temişan, care face parte din juriul acestei emisiuni, acum devenindu-i naş, întrucât artistul şi soţia lui, Monica Davidescu, au cununat-o pe artistă şi au botezat-o pe Clara Maria, fiica lor cea mică.