Actorul Bebe Cotimanis şi-a refăcut viaţa alături de Iulia Dumitru, colega sa de scenă, după separarea de make-up artistul Florina Mărcuţă.

Cei doi parteneri sunt colegi şi pe scenă. Piesa de teatru “Old Love”, de la teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti, nu este singurul proiect care îi uneşte pe cei doi „iubăreţi”.

Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film şi la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată şi Ada Dumitru (29 de ani), fiica Iuliei Dumitru, şi ea actriţă talentată.

Bebe Cotimanis a mai fost  căsătorit de două ori, iar din căsniciile respective au rezultat doi copii: Adela (31 de ani) şi Ştefan (18 ani).

Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Românii au talent“, înlocuit de actorul Florin Călinescu (63 de ani), a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, că nu i-a părut rău pentru plecarea sa din cadrul emisiunii şi spune că a avut o „păţanie uşor nefericită“.

„Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o păţanie uşor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăşti. Era o fetiţă, Nicoleta Iancu. Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria oraşului a hotărât să-i bage în spate şi o trupă de dansatori, din care doi cam beţi. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe.

Fetiţa a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopţile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând. A avut legătură cu plecarea mea, am simţit o uşurare atunci. Am considerat-o extraordinară", a declarat actorul.