Dana Rogoz a făcut parte din grupul Minisong. A fost condus de celebrul şi regretatul Luchian Mihalea. Apoi a ajuns lângă Marian Râlea în cadrul emisiunii Abracadabra. Producţia tv a fost prezentată la TVR şi apoi la PRO TV.

Dana Rogoz şi Marian Râlea, relaţie specială

În prezent, cele două vedete colaborează pe scena teatrului românesc. Dana Rogoz şi Marian Râlea joacă împreună în piesa de teatru „Proof”, de la UnTeatru. Cei doi au depănat, recent, amintiri despre relaţia lor.

„Eu deja făceam parte din echipa PRO, cred că aveam 9 ani, îl ştiam ca magician, cumva prima întâlnire fusese cu mult înainte, când eu eram în Minisong şi el la Abracadabra. Îmi aduc aminte de castingul propriu-zis şi intrarea în echipă. M-a primit zâmbind. Nu am avut emoţii la casting, pentru că te făcea să o iei în joacă. Cumva, totul era un joc, nu era presiune, nu trebuia să dovedeşti nimic. Îl pot numi mentorul meu, a fost şi este în continuare o persoană extrem de importantă în sufletul, în deciziile vieţii mele, adică a contat foarte mult prezenţa lui în viaţa mea”, a declarat, pentru Libertatea, Dana Rogoz.

Marian Râlea, test pentru Dana Rogoz

Înainte să devină actriţă, Magicianul a vrut să se asigure că Abramburica îşi doreşte cu adevărat să fie actriţă. Aşa că i-a dat un mic test, în urmă cu mulţi ani.

„Mi-a zis: „Să nu faci meseria asta, că este foarte grea, că sunt puţine roluri de fete, că o să suferi, că e greu!”. Ceea ce e adevărat, dar, de fapt, a vrut întotdeauna să mă ambiţioneze, să mă motiveze, adică să mă facă să caut cu adevărat în mine motivele pentru care aleg această meserie, să nu fie la întâmplare. Mi-a zis că o să mă plictisesc, că am făcut prea mult, că am început prea devreme. Dar, până la urmă, tot asta am făcut şi s-a bucurat, cu siguranţă”, a mai adăugat Abramburica.

„M-a sunat cu o seară înainte şi mi-a zis: „Pot să te duc eu mâine la admitere la ATF?”. Adică să vină cu mine acolo, înainte să intru! Pentru restul a fost aşa… o apariţie: „O, Doamne! Magicianul şi Abramburica!”, a mai adăugat vedeta.

Citeşte şi: Dieta lui Fuego nu mai conţine fructe. Ce mănâncă pentru a se menţine slab

Marian Râlea si Dana Rogoz, singurii actori din Abracadabra

„Mi-a purtat noroc şi cred că, într-un fel, a fost mândru că până la urmă s-a nimerit să fiu singurul copil din gaşca Abracadabra care chiar a ales traseul ăsta. Restul, toţi au rămas tot în lumea asta, dar în spatele camerelor. Mulţi au optat pentru regie, alţii sunt producători”, a conchis Dana Rogoz. 

Citeşte şi: ”Thomas Markle e îngrozitor, nu merită să îşi cunoască nepotul!”