Ingrediente

Blat

  • 50 g biscuiţi graham
  • 50 g unt topit (nesărat)

Crema de ciocolată

  • 1 tabletă ciocolată cu lapte
  • 100 g lapte
  • 60 g zahăr granulat
  • 125 grame de ciocolată amăruie, topită

Citeşte şi: Cheescake cu caramel. Un desert pentru toate gusturile

Meringue

  • 2 albuşuri ou
  • 75 g zahăr

Mod de preparare

Pentru blat, se topeşte untul şi se toarnă peste biscuiţii măcinaţi. Se amestecă bine cu furculiţa şi se dă deoparte.

Pentru crema de ciocolată, se toarnă zahărul şi laptele peste ciocolata amăruie şi se amestecă bine. Apoi, se fărâmiţează ciocolata cu lapte şi se adaugă peste compoziţie. Amestecă bine, până când obţii o pastă omogenă.

Citeşte şi: Cum să faci aluat de clătite la sticlă! Este cea mai rapidă şi cea mai delicioasă reţetă

Pentru meringue, amestecă cu mixerul zahărul cu albuşurile de ou, până când obţii o pastă omogenă.

La final, aşază într-o tavă blatul, peste care torni crema de ciocolată şi meringue. Bagă totul în cuptorul încins timp de câteva minute, pânăcând meringue începe să se rumenească.

Înainte de a consuma PRĂJITURA S'MORES, las-o să se răcească la frigider timp de 4 ore.