AVON pune în discuţie standardele frumuseţii clasice într-un panel special la Digital Divas 2019

1 digital divas by avon gala 28 mai 2019 png jpeg

La ediţia de anul acesta a Digital Divas, cel mai mare eveniment dedicat comunităţii online de fashion şi beauty, AVON aduce pe scenă femei cu poveşti puternice care ne arată în mod constant cât de important este curajul de a fi tu însăţi şi care ne demonstrează că noul reper este frumuseţea fără reguli.

Monica Bîrlădeanu, actriţă şi ambasadoare AVON, Alina Ceuşan, câştigătoarea mai multor premii la Digital Divas şi probabil cel mai urmărit influencer de beauty şi fashion în România, Lorena Buhnici, Owner Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro şi Raluca Hagiu, Redactor Şef al unei cunoscute reviste de lifestyle feminin, vor vorbi pe 28 mai despre propria percepţie şi experienţă a frumuseţii feminine în contextul diversităţii actuale.

Pe scenă va urca şi Stela Bizdu, femeia care în urmă cu un an şi-a pierdut un picior într-un accident de maşină şi care a devenit un model de curaj şi frumuseţe atipică prin intermediul paginii sale de Instagram Steps by Stela, unde îşi documentează viaţa de zi cu zi din noua sa ipostază.

stela bizdu steps by stella supravietuitoarea unui accident jpg jpeg

În urma accidentului, Stela poartă o proteză care o ajută să-şi ducă activităţile la bun sfârşit. Ea a învăţat să se bucure de viaţă aşa cum este, şi să o accepte pe noua Stela. Pagina sa de Instagram a ajuns să inspire şi alte persoane aflate în situaţii asemănătoare şi să demonstreze femeilor că frumuseţea şi feminitatea în ziua de astăzi ţin de puterea de exprimare a unicităţii fiecăreia dintre noi.

Datorită curajului de a-şi afirma în continuare feminitatea atât în viaţa de zi cu zi cât şi în mediul online, Stela a fost invitată să se alăture noii campanii de comunicare AVON, Frumuseţe fără reguli, pe care compania o va lansa în vara acestui an în România.

Panelul care va încheia ediţia de anul acesta a evenimentului Digital Divas by AVON aduce în discuţie nevoia de actualizare a conceptelor de frumuseţe şi modul în care putem explora noi categorii de conţinut beauty. Vor vorbi despre unicitate şi frumuseţe

, actriţă cunoscută la nivel internaţional şi ambasadoare AVON, dar şi

cea mai premiată creatoare de conţinut online din România.