3 principii alimentare admise la dietă

1 74096 original jpg jpeg

Nici nu se pune problema să mănânci sărat? Trebuie să elimini complet pâinea? Nu ai liber deloc la vin? Orice urmă de zahăr este eliminată? Află în continuare cum stau cu adevărat lucrurile când eşti la cură.

Undă verde la sarea în bucate

Un stil de viaţă sănătos şi echilibrat nu interzice condimentarea alimentelor cu sare. În cazul dietei mele,prescrise de specialiştii de la centrul de slăbit şi înfrumuseţare Silhouette,am voie să folosesc până la 5 grame de sare pe zi,pentru asezonarea salatelor de la Eisberg.

Pâinea,un „lux” admis

Carbohidraţii – e drept,în cantităţi controlate – trebuie incluşi într-un plan alimentar echilibrat. 200 de grame de pâine integrală sau graham (cam două felii,la micul dejun) furnizează organismului o bună parte din necesarul zilnic de vitamine B,dar şi de fibre. În egală măsură,o alternativă sănătoasă o reprezintă pâinea prăjită de la Natur House,ideală în curele de slăbire.

Te poţi dedulci

Ţi-e greu să spui pas sucurilor acidulate,atât de dulci şi de răcoritoare? Încearcă să-ţi faci o limonadă cu apă plată,pe care s-o îndulceşti cu un îndulcitor natural pe bază de Stevia,cu 0 calorii,precum cel de la Sweet&Safe. În plus,de trei ori pe zi,cu 30 de minute înainte de mesele principale,e indicat să bei o cană cu ceai de slăbit de la Canadian Tea. Şi,o dată pe săptămână,alege drept gustare unul din batoanele de cereale Nestlé Fitness,cu numai 90 de calorii!

2 superponturi în curele de slăbire

99845ef5f906cfae0ed9b6a41e28db6b jpg jpeg

Pentru o mai bună digestie şi reducerea balonării,optează pentru produsul Colonax Organic de la Herbagetica.O cantitate cuprinsă între 6 şi 9 linguriţe de preparat se amestecă cu 260 ml (o cană) de apă,suc de fructe sau iaurt. Pentru o bună omogenizare,se pune mai întâi într-o cană produsul,după care se adaugă gradat apă (iaurtul sau sucul de fructe),amestecându-se încontinuu,până se formează o pastă. Produsul se consumă cu 15 minute înaintea mesei de dimineaţă sau a celei de prânz. La maximum 5 minute după fiecare administrare,se consumă încă minimum 250 ml (o cană) de apă.

O dată pe săptămână,după cină,bea 100 ml de vin roşu sau alb. Va face minuni pentru arderile tale şi-ţi va stimula metabolismul!

Campanie susţinută de:

simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png