Aliaţii tăi la slăbit

1 46228 original jpg jpeg

Cu câteva ajutoare de nădejde în regimul tău de slăbire obţii o siluetă frumoasă şi o sănătate pe măsură. Iată ce trebuie să ştii!

Există substanţe care pot să ardă grăsimile. Unele dintre ele sunt produse chiar de organism, pe altele trebuie să le iei din alimente sau din suplimente alimentare.

Elixirul vieţii

Coenzima Q10 este un antioxidant produs de organism, care împiedică formarea de radicali liberi, responsabili pentru apariţia ridurilor şi pierderea elasticităţii pielii.

În primii 30 de ani de viaţă organismul produce cantitatea de care are nevoie, după aceea scade, aşa că este necesar să consumi sardine, ton,carne de vită, broccoli, ouă, alune şi, dacă e cazul, să iei suplimente nutritive.

Condimentul miraculos

Garcinia Cambogia este un extract din fructul şi coaja unui copac care creşte în India şi Thailanda. Elementul activ e acidul hidroxicitric, care intensifică arderea zahărului, scade apetitul şi împiedică formarea şi depunerea de grăsimi şi colesterol.

Ajutor în arderea grăsimilor

Carnitina este un aminoacid produs la nivelul ficatului şi rinichilor, dar se găseşte şi în lapte şi carnea roşie. Ea ajută organismul să ardă grăsimile, menţine energia produsă de organism şi are capacitate antioxidantă.

Când este în cantitate insuficientă, nu sunt arse toate grăsimile şi acestea se depun sub formă de ţesut adipos.

Mineralul indispensabil

Cromul este un mineral indispensabil proceselor metabolice din organism. Cantitatea de crom din organism scade odată cu înaintarea în vârstă sau în urma unui efort fizic intens.

Lipsa cromului duce la creşterea în greutate şi la diabet zaharat şi poate creşte nivelul de colesterol. Oferind organismului necesarul de crom, elimini dorinţa de „dulce” şi scapi de tentaţia ciocolatei.

Cromul se găseşte în drojdie, carne,cartofi (gătiţi în coajă), brânză, cereale, ciuperci, prune, cantitatea recomandată fiind de 50-200 micrograme pe zi.