Alimentul banal care te "costă" silueta. Renunţaţi o lună la el şi rezultatele se vor vedea! Mihaela Bilic: "Veţi slăbi, vă promit"

1 83770 original jpg jpeg

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic ne sfătuieşte să nu renunţăm la mâncarea gătită nici măcar atunci când suntem la dietă, dar ne avertizează că trebuie să fim atenţi la felul în care o pregătim. Iar dacă eliminam un aliment banal din dietă, rezultatele se vor vedea într-o singură lună! 

“Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate şi sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic şi multe calorii. Orice poţi mânca rece în picioare, în maşină sau în canapea la televizor îngraşă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniţă.

Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri", a scris Mihaela Bilic pe facebook.

Medicul nutriţionist trage însă un semnal de alarmă: mâncarea gătită poate deveni o capcană, dacă nu suntem atenţi la felul în care o pregătim.

Preparatele româneşti sunt extrem de gustoase, însă aproape toate conţin ulei. Da, la el trebuie să renunţăm. După o lună, rezultatele se vor vedea, ne asigură Mihaela Biblic. 

image

"Avem în tradiţiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiţă”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunţaţi o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiţi ce gust are mâncarea fără el. Lăsaţi doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veţi slăbi, vă promit!”, a adăugat aceasta. 

Sursă: facebook.com/mihaela.bilicRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg