Cadouri de Secret Santa la birou

Perioada sărbătorilor de iarnă este un bun prilej de a crea altfel de experiențe și amintiri la locul de muncă. Fiind luna cadourilor, Secret Santa este unul dintre jocurile care poate aduce în birouri atmosfera de sărbătoare, mai multă socializare și bucurie între colegi.

image

Secret Santa are deja popularitate în întreaga lume, fiind jucat nu doar la birou, ci între prieteni, la școală sau atunci când familia este ceva mai numeroasă. Este genul de joc care aduce bucurii, care stimulează creativitatea, care îi pune uneori pe participanți în dificultate și îi face să descopere mai multe despre persoana căruia trebuie să-i ofere cadoul.

Dacă ai organizat la locul de muncă Secret Santa împreună cu colegii și nu ai idee ce cadou să alegi, avem câteva sugestii interesante pentru tine:

Oferă o selecție de uleiuri aromaterapie

Se spune că nimic nu trădează mai bine sentimentul de sărbătoare ca mirosul de portocală, simplu ori amestecat cu măr copt și scorțișoară. Ce bine că există uleiuri aromaterapie de portocală, scorțișoară, lămâie, mandarine și alte arome specifice sărbătorilor de iarnă! Ai ocazia să oferi în dar de Secret Santa o selecție de uleiuri esențiale cu ajutorul cărora să amplifici sentimentul de sărbătoare. Reprezintă cadoul ideal pentru cei care adoră sesiunile de aromaterapie, dar și pentru cei care au nevoie de imbold pentru a începe sau a termina ziua într-un mod mai plăcut.

În plus, uleiurile esențiale sunt ideale pentru relaxare, pentru ameliorarea stărilor de anxietate, pentru un somn mai profund și pentru o varietate de afecțiuni. Știm cu toții că munca la birou poate crea uneori bătăi de cap și stres, care pot fi atenuate mai ușor cu ajutorul aromaterapiei. Astfel, oferind în dar uleiuri aromaterapie, vei demonstra faptul că îți pasă de bunăstarea colegului tău și vei contribui la starea sa generală.

Oferă un difuzor pentru aromaterapie

Există pe piață o gamă variată de difuzoare pentru aromaterapie din care poți alege, începând de la cele mai simple, până la modele complexe, cu diferite funcții.

Este tipul de cadou util, care nu doar că arată bine integrat în decor, ci oferă o serie de avantaje persoanei care îl utilizează. De altfel, este perfect pentru oricine, indiferent de vârstă sau gen. Aromaterapia este o modalitate eficientă prin care se obține un echilibru între corp, minte și stare de spirit. Relaxează, vindecă și oferă o stare generală de bine.

Oferă un bilet la un eveniment

Cu siguranță colegul sau colega ta are anumite hobby-uri. Poți să-i oferi un bilet la concertul trupei preferate, la un spectacol, la o piesă de teatru sau chiar la un film care se difuzează în cinema. De altfel, sunt nenumărate evenimente care pot fi asociate cu hobby-urile pe care le are: muzică, sport, dans, pictură, actorie, stand-up comedy, etc. Totuși, este genul de cadou pe care îl poți oferi atunci când îți cunoști destul de bine colegul sau colega de muncă.

Oferă un voucher

Ei bine, nu facem referire la un voucher de cumpărături dintr-un supermarket, ci dintr-un magazin de la care poate să-și achiziționeze parfumul preferat, o trusă de make-up, un articol de îmbrăcăminte, un accesoriu elegant, o ședință de relaxare la masaj, la SPA sau un serviciu oferit de un salon de înfrumusețare. Este tipul de cadou cu care nu vei da greș, fiindcă îi oferi posibilitatea celui care îl primește să aleagă dintr-o selecție mai variată.

image

În orice caz, sunt nenumărate idei pentru cadourile de Secret Santa. Pe lângă varietatea de difuzoare de aromaterapie, uleiuri aromaterapie, bilete sau vouchere, poți avea în vedere și accesoriile sau decorațiunile personalizate, obiectele hand made sau produse artizanale. Sunt mai speciale decât seturile de pahare ori lumânările cu care toată lumea s-a obișnuit deja.

Pentru a face un cadou cât mai deosebit, ia în considerare preferințele și obiceiurile de consum ale persoanei căruia trebuie să-i oferi cadoul și încearcă să fii cât mai original în alegeri. De asemenea, îți recomandăm să eviți cadourile fără semnificație. Pentru a fi cu adevărat plăcut jocul de Secret Santa, este important să se aleagă cadouri personalizate, asociate cu hobby-urile sau cu ceea ce ai observat de-a lungul timpului petrecut împreună că îi face plăcere și să îi aduce mai multă bucurie colegului de muncă.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg