Cea mai simplă dietă pe bază de fulgi de ovăz

1 66444 original jpg jpeg

Obişnuieşti să consumi fulgi de ovăz în combinaţie cu iaurt sau cu lapte? Dacă vrei să slăbeşti rapid, îţi dezvăluim o reţetă pe bază de ovăz, care ajută la normalizarea colesterolului şi la grăbirea procesului de ardere a grăsimilor din corp.

Beneficiile fulgilor de ovăz

-Reduc colesterolul din sânge şi menţin sănătatea inimii,deoarece conţin acizi graşi Omega-6 şi acid linoleic.-Sunt săraci în calorii şi menţin senzaţia de saţietate mai mult timp,fiindcă abundă în fibre,vitamine,minerale şi oligoelemente.-Ajută la detoxifierea corpului şi la curăţarea arterelor şi a vaselor de sânge.-Reglează nivelul zahărului din sânge,ceea ce înseamnă că îţi vei ţine în frâu poftele alimentare.-Îmbunătăţesc digestia,deoarece conţin fibre solubile care normalizează glicemia şi nivelul carbohidraţilor din corp.

Cum poţi să beneficiezi de toate efectele pozitive ale fulgilor de ovăz

Pentru efecte maxime,se recomandă consumul apei de ovăz pe stomacul gol,timp de o lună.

Ai nevoie de o cană cu fulgi de ovăz,un băţ de scorţişoară şi 2 litri de apă. Adaugă în blender fulgii de ovăz şi un pahar de apă. Amestecă până când obţii o pastă omogenă. Apoi,adaugă restul de apă,scorţişoara şi puţin îndulcitor-miere sau Stevie. Dacă mai sunt bucăţi de fulgi de ovăz nemărunţite,poţi să strecori lichidul obţinut. Băutura se ţine la frigider şi se consumă pe parcursul zilei.

Cum se consumă apa de ovăz

Se bea câte un pahar de apă de ovăz dimineaţa,la micul dejun,şi apoi înaintea celorlalte două mese principale ale zilei. Cura cu apă de ovăz durează o lună. În tot acest timp se recomandă să se opteze pentru o dietă echilibrată,în care predomină consumul de legume,fructe şi carne slabă de peşte sau de pui.