Cum înveţi rapid pentru şcoala de şoferi

1 72048 original jpg jpeg

Ai împlinit vârsta potrivită obţinerii permisului de conducere şi îţi doreşti cu nerăbdare să cutreieri lumea la volanul maşinii? Sau ai nevoie urgent de permis, ca să primeşti jobul mult-dorit? Mobilizează-te, adună-ţi toate economiile pentru a face şcoala de şoferi şi apucă-te serios de învăţat! Mai jos găseşti câteva tipsuri care te vor ajuta să înveţi rapid regulile de circulaţie.

Înainte să asculţi în stânga şi în dreapta cât de greu este să reţii toate capitolele decretului şi cât de dificile sunt testele din manualele speciale,înarmează-te cu răbdare şi,dacă este nevoie,citeşte regulile de circulaţie rutieră de mai multe ori,până înţelegi logic însemnătatea lor. Nu învăţa pe deasupra răspunsurile la teste,pentru că te poţi păcăli. Teoria este întotdeauna diferită de realitate.

Cum înveţi rapid pentru şcoala de şoferi:Fii odihnită!

Crezi că după o noapte mai mult nedormită şi un program întreg la serviciu poţi avea cele mai bune condiţii pentru a învăţa legislaţia rutieră? Răspunsul pozitiv este eronat.

Înainte să te apuci de învăţattrebuie să te asiguri că eşti odihnită. În caz contrar,vei pierde timpul cu recititul rândurilor tipărite în manual. Când ai mintea limpede,reţii mai uşor ce ai de învăţat.

Cum înveţi rapid pentru şcoala de şoferi:Studiază într-un loc ferit de gălăgie

Când înveţi,asigură-te că mediul de studiu este potrivit,adică locul este liniştit. Zgomotele din exterior,indiferent de nivelul ridicat sau scăzut de decibeli te vor distrage de la învăţat.

Nu spunem să te izolezi de lume pe durata studiului,dar nici să aibă acces permanent la tine. Impuneţi să inveţi pe zi măcar 2 ore.

Cum înveţi rapid pentru şcoala de şoferi:Păstrează-ţi motivaţia!

Înainte să te apuci de îmvăţat,gândeşte-te pentru cine iei permisul de conducere. Dacă îl iei pentru a demonstra cuiva că poţi sau pentru a obţine aprecierea la locul de muncă,dar tu nu ai de gând să-l foloseşti,e posibil să-ţi fie mai greu să înveţi.

Motivaţia vine din interiorul tău şi doar tu poţi găsi resursele să acumulezi informaţiile.

Când rezolvi un lucru pentru tine,rezolvarea vine de la sine. Pune în balanţă motivele pentru care îţi doreşti să obţii permisul de conducere şi,mai ales,notează undeva cât de mult te vezi la volanul maşinii,conducând de plăcere şi nu de nevoie.Recente

Iertare jpg
animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg